News

Cum este decorată casa lui Meghan Markle și a Prințului Harry din California

iulia.statie
May 19, 2020 12:32 PM

Meghan Markle și Prințul Harry poate că s-au mutat în America, însă aceștia au continuat să se ocupe de organizațiile de voluntariat în timpul pandemiei pentru a-i ajuta pe cei afectați.

Pe aceeasi temaCanadienii refuză să plătească pentru siguranța lui Meghan Markle și a Prințului Harry

Meghan Markle și Prințul Harry, fericiți în America

În această săptămână, cei doi au apărut într-o ședință video pentru a-i sprijini pe voluntarii de la organizația globală non-profit ce se implică în a da texte confidențiale și a-i ajuta pe toți cei ce se confruntă cu problemele privind sănătatea mintală, numită Crisis Text Line.

Unul dintre participanții de la această conferință, Ricky Neal, a făcut un selfie cu Meghan și Harry și a decis să posteze fotografia pe social media. Bineînțeles, poza a devenit în scurt timp virală iar decorul chic din camera în care Ducii de Sussex se aflau este subiectul fierbinte al săptămânii.

Meghan și Harry au participat la conversație și au ales să se filmeze într-o cameră decorată cu accente calde, pământii. O pictură uriașă era pusă pe peretele din spatele lor și o pereche de lămpi identice se pot observa lângă ei. Tonurile portocaliu aprins le-au oferit celor doi și o strălucire aparte, chiar dacă putem să îi vedem doar pe cameră.

Dacă această cameră sugerează decorul casei, se pare că Meghan și Harry au îmbrățișat noul lor status de rezidenți în California și se bucură de clima blândă și de vremurile însorite de acolo. Este bine să îi vedem fericiți privind noul lor mediu.

Recent, cei doi au decis să se implice activ în lupta contra pandemiei și s-au alăturat organizației ‚Project Angel Food’, vizitând 20 de persoane ce suferă de boli grave și livrând personal meniurile pregătite pentru aceștia. Pozele cu ei au făcut înconjurul lumii, Ducii fiind surprinși purtând măști și ținându-se de mână. Mai mult, ei au donat fondurile strânse din difuzarea nunții de către BBC pentru organizația ‚Feeding Britain’.