News

Cum îi poreclesc angajații pe Meghan Markle și pe Prințul Harry!

nicoleta.ispasescu
December 18, 2018 12:03 PM

În ultimul timp, în presa internațională tot circulă zvonuri cum că Meghan Markle nu ar fi prea iubită de angajații Palatului, aceștia punându-i chiar și porecle.

S-a tot vehiculat că Ducesa de Sussex ar avea un caracter „imposibil”, iar aceste zvonuri, nu numai că nu se atenuează, ci devin tot mai multe și mai dese.

Pentru a se „răzbuna” pe modul în care sunt tratați, se pare că angajații cuplului regal le-au dat celor doi câteva porecle răutăcioase.

Cum îi poreclesc angajații pe Meghan Markle și pe Prințul Harry!

După ce s-a scris în presa internațională că Meghan Markle și-a făcut unul dintre angajați să plângă, iar pe alții să demisioneze, noi devzăluiri ies la iveală. Angajații lui Meghan Markle și ai Prințului Harry le-au pus acestora porecle jignitoare.

Deși Prințul Harry și soția lui se bucură de atenția multor admiratori, se pare că tocmai cei cu care interacționează în fiecare zi, nu au o părere foarte bună despre aceștia, potrivit The Sun.

Vizată în mod special este Meghan, despre care s-a vehiculat că ar avea un comportament „imposibil” de suportat. Aceste zvonuri întăresc și speculațiile potrivit cărora Kate Middleton și Meghan Markle au tot avut divergențe de-a lungul timpului.

Angajații ei au găsit o modalitate prin care să-și exprime nemulțumirile în mod indirect.

Meghan a fost numită „Uraganul Meghan” sau „Ducesa dificilă” din cauza dorinței sale de a ieși totul exact așa cum ea își dorește. Nici Harry nu a scăpat, care a fost numit după un personaj din serialul „Friends”.