News

Cum îi protejează Kate Middleton pe micuții ei după ce interviul cu Meghan Markle și Prințul Harry a șocat o lume întreagă

iulia.statie
March 29, 2021 11:52 AM

Kate Middleton este o mămică extrem de protectivă, iar aceasta se axează pe creșterea și protejarea copiilor săi, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, după ce interviul cu Meghan Markle și Prințul Harry a născut extrem de multe drame în jurul Familiei Regale.

Pe aceeasi temaCum a 'cucerit-o' Meghan Markle pe Regina Elisabeta

Cum se comportă Kate Middleton după ce a fost dezvăluit interviul cu Meghan Markle și Prințul Harry

Prințul Harry și Meghan Markle au vorbit despre timpul pe care l-au petrecut alături de Familia Regală cu Oprah Winfrey, iar aceștia au dezvăluit extrem de multe controverse. Cei doi au discutat despre faptul că s-au confruntat cu rasismul, iar fiul lor, micuțul Archie, nu a primit protecția de care avea nevoie.

Mai mult, fosta actriță a povestit despre un incident ce a avut loc între ea și Kate Middleton. În trecut, presa britanică explica faptul că acestea s-au certat, iar soția Prințului William chiar a vărsat câteva lacrimi. Se pare că s-ar fi întâmplat exact opusul, iar Meghan Markle a plâns, dar Familia Regală a refuzat să spună adevărul despre această poveste.

„Interviul a fost deosebit de greu de digerat pentru Kate, dar ea rămâne puternică pentru Familia Regală și copiii ei. Kate este o mamă extrem de protectivă, iar, chiar dacă ea crede în a comunica deschis, George, Charlotte și Louis sunt încă foarte mici.”, a spus o sursă apropiată de aceasta, potrivit Marie Claire US.

Kate Middleton, o mămică extrem de protectivă

Sursa a descris-o pe Kate Middleton ca o femeie extrem de demnă, iar aceasta nu și-ar dori ca micuții ei să o vadă supărată vreodată. În altă ordine de idei, soția Prințului William nu va lăsa dramele din Familia Regală să îi afecteze pe Prințul George, Prințesa Charlotte sau Prințul Louis.

„Kate este, cu siguranță, suficient de puternică pentru a trece peste tot ce se întâmplă. Are o atitudine exemplară, așa că este important pentru ea să fie un model bun pentru micuți. George și Charlotte s-au întors la școală, dar își petrec serile împreună. Copiii îi luminează ziua, iar ea mereu susține că oricând trece printr-un moment greu, își dorește să aibă familia lângă ea. Se simte binecuvântată pentru că are o familie iubitoare.”, a zis sursa.