News

Cum își crește Andreea Berecleanu copiii! „Habar nu am dacă psihologii de azi sunt de acord cu acest tip de ..”

adelina.duinea
November 4, 2018 12:29 PM

Andreea Berecleanu a postat un mesaj pe Instagram, în care le-a vorbit prietenilor virtuali despre muzică și dans. Prezentatoarea TV a povestit despre felul în care a fost educată de părinți, dar și despre felul în care a procedat la rândul ei, cu cei doi copii ai săi.

Cum își crește Andreea Berecleanu copiii! „Habar nu am dacă psihologii de azi sunt de acord cu acest tip de ..”

„Am crescut într-o familie unde se cânta şi se dansa. Adormeam, copil fiind, cu muzica în suflet. Auzeam paşii de dans în vis. Aşa i-am crescut şi pe copiii mei. Dansează la toate petrecerile şi la toate nunţile. Stau negreșit până dimineaţa, adorm pe unde apucă, fericiţi.

Aşa cum şi eu, pe vremuri, în drumul înapoi spre casă de la vreo petrecere, puneam capul pe bancheta din spate a maşinii anilor ‘80 şi eram cel mai fericit copil din lume. Habar nu am dacă e bine sau nu, dacă psihologii de azi sunt de acord cu acest tip de comportament.

Ceea ce ştiu este că dragostea părinţilor mei şi a mea pentru copiii mei, dorinţa de a se bucura alături de noi, îi hrăneste ca adulţi. Şi, din când în când, îşi iau din aceste rezerve de fericire. #love ❤”, a scris Andreea Berecleanu pe contul personal de Instagram.

În urmă cu doi ani, Andreea Berecleanu s-a căsătorit cu medicul Constantin Stan. Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Kretzulescu din Capitală. Căsătoria religioasă a venit la o distanță de o lună și jumătate.