News

Cum își crește Dana Nălbaru băiețelul. Multi părinți nu ar accepta așa ceva

Verdict.ro
April 15, 2021 13:42 PM

Dana Nălbaru îi face deja educație sexuală băiatului ei. 

Vedeta a dezvăluit la o emisiune TV cum își crește copilul și ce îl învață, chiar dacă este la vârsta la care majoritatea copiilor nu pricep mare lucru. Ea spune că  nu este deloc adepta secretelor legate de educația sexuală și că, în ceea ce o privește, a început foarte devreme să le explice copiilor ei cum stau lucrurile.

”Băiețelul meu de trei ani știe că spermatozoidul fecundează ovulul. Avem enciclopedii, vorbim despre asta. La fel am făcut și cu Sofia. Nu sunt adepta secretelor. Iar ei nu au avut nicio traumă și niciun interes ieșit din comun pentru subiectul ăsta, deci consider că am procedat corect”, a răspuns Dana la întrebarea realizatorilor despre vârsta la care ar trebui părinții să înceapă să le facă educație sexuală copiilor.

Dana Nălbaru, despre viața cu trei copii

”Sofia mă ajuta mult, evident, dar nu mă înlocuieşte. Nu mi se pare greu să fii mamică de trei, mai ales pentru că a crescut şi Kadri şi nu mai e 100% dependent de mine. Ei se joacă mult unii cu alţii, e veselie tot timpul şi dezordine în casă, dar am renunţat să mă mai stresez că mă împiedic de jucării sau că am de spălat cinci maşini de rufe. Mă descurc cu toate, din fericire, şi cred că asta se întâmplă pentru că m-am relaxat şi am înţeles că nu le pot face pe toate perfect, mi-am prioritizat lucrurile în viaţă şi îmi văd de această ordine cu bucurie atât pentru mine, cât şi pentru copiii mei”, a declarat Dana Nălbaru într-un interviu pentru click.ro.