News

Cum își menține Delia silueta de invidiat

Verdict.ro
April 19, 2019 13:08 PM

După o perioadă extrem de încărcată de concerte, Delia se bucură de o binemeritată vacanță. Artista își gândește până în cel mai mic detaliu fiecare dintre aparițiile sale de pe scenă, captivând publicul prin originalitatea și spontaneitatea sa. Nu doar ținutele alese impresionează, ci și fizicul său de invidiat. Cum reușește vedeta să se mențină în formă?

Cum își menține Delia silueta de invidiat

Delia este o prezență constantă pe rețelele sociale. Pe contul personal de Instagram, artista împărtășește prietenilor virtuali numeroase imagini atât din timpul concertelor, cât și din viața sa privată. După cum ne-a obișnut, artista se află în vacanță într-o destinație exotică, multe dintre imaginile publicate surprinzând-o în costum de baie.

Ce nu putem să nu observăm este fizicul de invidiat al vedetei. Nu doar că are o siluetă suplă, ci este și foarte puternică. Picioare bine tonifiate, abdomen cu pătrățele și bicepși de bine lucrați.

Citește și: Bărbații din viața Deliei: El a fost prima iubire a artistei

#werkwerkwerk

A post shared by Delia (@delia) on

Pentru a se menține, artista, chiar dacă se află acum în vacanță, nu renunță la orele destinate sălii de fitness. Potrivit descrierii, Delia este o mare fană a exercițiilor de tip cardio.

Citește și: Cu ei s-a iubit Andreea Raicu! Bărbații din viața vedetei TV

Nu zici rau..;) #mornincardio

A post shared by Delia (@delia) on

Cu ceva timp în urmă, în cadrul emisiunii „iUmor” unde artista face parte din juriu, Delia, acuzată că nu are mai nimic prin frigider, a recunoscut că asta o ajută să mănânce mai puțin, astfel menținându-și silueta.

Delia este una dintre cele mai de succes artiste de pe scena muzicală din România. În vârstă de 36 de ani, artista are în spate o carieră impresionantă. În perioada 1999-2003 a făcut parte din formația N&D, alături de care a scos 4 albume, astfel cunoscând succesul la nivel național.

După 2003, în cariera solo, Delia a mai lansat alte 3 albume. În prezent este jurat în cadrul emisiunii „X Factor”, difuzată de postul de televiziune Antena 1. În plan personal, Delia este căsătorită cu Răzvan Munteanu din anul 2012.