Fashion

Cum își menține silueta fotomodelul Elsa Hosk. Iată secretele sale

ioana pana
November 12, 2019 07:00 AM

Fotomodelul și îngerașul Victoria’s Secret Elsa Hosk, a împlinit 31 de ani în urmă cu doar câteva zile, pe 7 noiembrie. Adepta unui stil de viață sănătos, nu este de mirare că Hosk a atins pragul vârstei de 30 de ani în cea mai bună formă fizică a sa din toate timpurile. Silueta suplă și tonifiată ne-a făcut să ne întrebăm care sunt secretele fotomodelului în ceea ce privește menținerea unui corp de invidiat.

Pe aceeasi temaLily-Rose Depp, o lecție despre stilul effortlessy chic

Cum își menține silueta fotomodelul Elsa Hosk. Iată secretele sale

Stretching-ul

Elsa nu termină nicio sesiune de antrenament fără câteva minute de stretching- o disciplină perfectă pentru o reparare completă a țesutului muscular, pe care fotomodelul o numește „o conexiune între trup și suflet”. Streching-ul conturează o siluetă alungită și suplă.

O dietă plant-based

Hosk a mărturisit că urmărind seria Netflix  „The Game Changers” a decis să adopte o dietă plant-based. Scopul este acela de a utiliza în alimentația de zi cu zi de cât mai puține produse ce pot fi dăunătoare pentru animale, dar și pentru mediul înconjurător. Modelul a mărturisit pe Instagram, cu ceva timp în urmă, că efectele pozitive asupra corpului sunt vizibile.

Se antrenează de două ori pe zi

Nu este nicio noutate că fotomodelele se antrenează zilnic, ba chiar de mai multe ori pe zi. Acesta este și cazul Elsei, astfel încât și ea se antrenează o dată dimineața, când preferă sesiuni cardio, și o dată seara, când optează pentru yoga sau stretching.

Își variază antrenamentele

Doar la o privire aruncată pe profilul său de Instagram, este evident că Elsa este o fană a sporturilor, oricât de periculoase și nonconformiste ar fi. Astfel, fotomodelul are rareori două antrenamente la fel. Alături de Megan Roup, fondatoarea The Sculpt Society, Hosk a reușit să întocmească un plan de antrenament fitness, combinat cu un dans cardio, care lucrează toate grupele musculare, de la abdomen până la fesieri.

Jucând baschet

Fană înrăită a basculului încă din copilărie, Elsa nu și-a uitat vechile pasiuni nici la maturitate. Acest sport o ajută să se detensioneze și să se relaxeze și în același timp, îi sculptează o siluetă de invidiat.