Beauty

Cum își păstrează Irina Shayk silueta perfectă

Camelia
July 5, 2023 11:33 AM

Irina Shayk este mămică, având o fetiță împreună cu Bradley Cooper, pe nume Lea de Seine, însă, aceasta și-a recuperat imediat silueta perfectă după naștere.

Pe aceeasi temaCe legătură există între Irina Shayk și fostul logodnic al lui Lady Gaga

Ce rutină de sport are Irina Shayk

Lucrând cu mai multe brand-uri de lenjerie intimă și fiind un model consacrat, fotografiile pe care le postează Irina cu silueta sa atrag mereu privirile, așa că toată lumea s-a întrebat cum a reușit aceasta să își revină atât de repede după sarcină și cum reușește să aibă o siluetă perfectă.

Deși Shayk nu a vorbit despre dieta de după sarcină și nici nu și-a dezvăluit rutina de sport, ea a explicat în trecut cum reușește să se mențină așa de tonifiată. Ea povestea pentru publicația Women’s Health că este fericită pentru că are gene extraordinare, așa că se bucură de un metabolism rapid.

În timp ce mentabolismul ei o lasă să se bucure de mese bogate în grăsimi, ea a explicat că înainte de fiecare shooting are grijă să mănânce alimente sănătoase, cum ar fi salatele și supele, pentru a se asigura că are un abdomen plat. Mereu găsește un echilibru, optând și pentru pește în aburi și legume la grătar, dar și pentru burgeri și cartofi prăjiți.

Totuși, bucuria ei se regăsește în mâncărurile cu care a crescut. „Când eram în Rusia, bunicile mele găteau cele mai bune clătite din lume, cele mai bune chiftele, cele mai bune găluște. Așadar, îmi place mult mâncarea. Nu înțeleg cum oamenii nu mănâncă. Eu mănânc orice.”

Deși are gene extraordinare, Irina a optat și pentru o rutină de sport intensă. „Mă antrenez foarte mult. Fac box, fac puțin jiu jitsu de care sunt obsedată.”, a spus ea pentru People. De ce adoră acel sport? „Deoarece există multe combinații de mișcare, este genial pentru a îmi provoca corpul constant și a-l duce până la epuizare de fiecare dată.”, a explica Shayk.

De asemenea, aceasta face sport chiar și când călătorește, asigurându-se că are ținute sport la ea. Mai mult, atunci când îi lipsește echipamentul, modelul se axează pe exerciții fizice ușoare, pentru a se asigura că nu stă degeaba.