News

Cum își petrece Andreea Marin timpul în casă | Interviu în EXCLUSIVITATE

iulia.statie
April 1, 2020 12:27 PM

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite vedete de la noi. Cu o bază uriașă de fani și multe proiecte, Zâna nu se poate plictisi niciodată. Deși acum toți trebuie să stăm în casă, Andreea Marin nu a putut să nu ia atitudine și să îi ajute pe cei ce au nevoie, așa cum mereu o face.

Printre nenumărate proiecte, o rutină de beauty strictă și timp petrecut cu fetița ei, Andreea știe să rămână pozitivă, sau mai bine spus, să rămână un om bun, fără a-și pierde zâmbetul de pe buze. Noi am vrut să aflăm cât mai multe despre cum își petrece acum timpul, dacă se răsfață mai mult și care sunt provocările sale de zi cu zi.

Care este rutina ta de beauty acum? Te răsfeți mai mult?

Andreea Marin: „Pentru ca nu am prea mult timp la dispoziție, folosesc produse eficiente. Îmi curăț fața zilnic dimineața și seara cu Spuma Bioxygene de la Guinot care curăță, oxigenează și împrospătează pielea. Aplic apoi în fiecare dimineață un ser. Acum folosesc formula personalizată pentru creșterea imunității de la Universkin cu Vit C și acid feluric. Și apoi crema Soin oxigenant de la Academie, pentru că am nevoie de oxigenare în aceasta perioadă în care stau mult în casa. Seara aplic fiole Stress control antistress de la Babor și apoi crema. Pentru ochi și buze folosesc Academie Soin Lissant dimineața și seara.”

„De două ori pe săptămână folosesc măștile Babor cu capsula ser Collagen Booster și Grand Cru cu extract de trandafir, ambele cu efect antiaging. Pentru păr folosesc sampon și conditioner Angel pentru volum și hidratare de la Kevin Murphy. Îmi place acest brand pentru că respecta planeta și produsele au ambalaje din plastic reciclabil, sunt ecologice și nu sunt testate pe animale. Folosesc zilnic tratamentul ulei de la Moroccanoil pentru lungimea firului și vârfuri. Pentru unghii, folosesc Solar Oil cu ulei de migdale pentru cuticule și Rescue cu keratina de la CND, de câteva ori pe săptămână.”

Cum te menții în formă, ținând cont că petreci timp în casă? Ții vreo dietă sau faci sport?

Andreea Marin: „Nu, nu am timp de răsfăț, campania Prețuieste viața îmi ocupă tot timpul, de la 7 dimineața până noaptea, nu e ușor. Caut să îmi revin, căci am avut 2 săptămâni când nu am avut deloc grijă de mine, dar mi-am amintit că totuși sunt femeie, când fetita mea a observat acest detaliu.”

„Cum spuneam, până acum nu am reușit, dar m-am hotărât să mă alătur unor oameni minunați, antrenorii de la Bodyshape Transformation Centre, care organizează antrenamente online prin aplicația zoom și chiar ajută astfel Campania Prețuieste Viata, ei făcând acest lucru gratuit pentru cei care donează 2 euro prin SMS la 8825, pentru a ne sprijini. O inițiativă minunată, fiecare ajută cum poate, așa că și eu voi face sport ghidată de ei prin intermediul internetului.”

„Dieta o țin fără sa vreau: sunt pe telefoane și computer fără oprire, abia am timp sa mănânc, deși sunt acasă, asa ca… am slăbit. Dar continui să beau și ceaiul meu Veroslim din fructe uscate și plante medicinale, cu ajutorul căruia am pierdut 6 kilograme pana acum.”

Cum petreci timpul cu Violeta, care sunt activitățile voastre?

Andreea Marin: „Ea are scoala pe computer de dimineață până pe la 4, apoi lecții, eu ii gătesc dimineața, apoi, când are o pauză, gătește ea, îi place și e foarte pricepută, iar seara abia putem să stăm împreună. Avem jocurile noastre în familie sau ne uitam la un film, povestim… Și adormim!”

Cum arată acum o zi din viața ta? Muncești mai mult sau te relaxezi?

Andreea Marin: „Din zori și până noaptea, muncesc voluntar mult mai mult decât înainte și într-un ritm infernal, pentru Campania Prețuiește Viața. Caut sponsori, furnizori de materiale medicale necesare, scriu, vorbesc ore în șir la telefon, fac acte, scriu mailuri, fac transmisiuni online, organizez convoaie umanitare… Nu simt că stau acasă, e mai greu decât înainte. Va trebui să ma și întorc la munca mea, deși e mult mai greu acum, pentru că nu mă mai ocup deloc de activitatea comerciala, deci nu câștig nimic, în schimb cheltuim, plătim salarii etc. Ne vom organiza, deocamdată însă suntem cu tot sufletul în activitatea umanitară.”

Ce proiecte ai pe viitor? 

Andreea Marin: „Proiectul numărul unu de viitor este sa învăț din acest prezent ce a venit neașteptat cu pildele sale. A scos la iveală ce e cu adevărat important pentru viețile noastre și mă gândesc serios la a schimba prioritățile.”

Ce îți lipsește cel mai mult?

Andreea Marin: „Am norocul unui petec de gradină în spatele casei, dar cel mai mult îmi lipsesc incursiunile în natura. Iubesc muntele, marea, călătoria, să fiu temerar pe cărări neștiute… Îmi lipsesc îmbrățișările din tot sufletul. Îmi lipsesc oamenii dragi pe care nu-i văd acum față în față. Îmi lipsesc spectacolele de suflet pe care le găzduiesc cu atâta drag…”