News

Cum își petrece Angelina Jolie timpul alături de copiii ei

iulia.statie
March 31, 2020 12:16 PM

La fel ca și restul lumii, Angelina Jolie s-a izolat acasă. Aceasta s-a reunit cu cei șase copii, ce îi fac vizite regulate tatălui lor, Brad Pitt.

Pe aceeasi temaBrad Pitt a vorbit despre despărţirea de Angelina Jolie! 'Ajunsesem într-un punct critic'

Cum își petrece Angelina Jolie timpul alături de copiii ei

„Toți sunt acasă cu Angelina dar au continuat să îl viziteze și pe Brad. Ei își petrec timpul în familie și se uită mereu la filme.”, a zis o sursă pentru E!News.

Aceeași sursă a explicat că Maddox s-a întors de la Universitatea Yonsei, însă își continuă studiile online. „Ei își fac temele, cântă la instrumente, exersează limbile străine pe care le cunosc, se joacă jocuri de societate și ajută la gătit. Nu s-au schimbat multe pentru că sunt obișnuiți să învețe acasă.”, a zis sursa.

Săptămâna trecută, Angelina a donat 1 milion de dolari asociației No Kid Hungry, pentru a ajuta ca micuții din Statele Unite să își primească mâncarea și în aceste vremuri grele.

„În timpul acestei săptămâni, mai mult de un milion de copii nu mai merg la școală din cauza coronavirusului. Mulți dintre aceștia depind de îngrijirea și mâncarea pe care o primesc în instituție, pe lângă cei ce se bazează pe suplimentul de mâncare. No Kid Hungry încearcă să depună eforturi pentru a ajuta cât mai mulți copii.”, a zis Jolie, potrivit publicației menționate mai sus.