News

Cum își petrece Jennifer Lopez timpul acasă. Vedeta și-a lansat noua colecție de încălțăminte

iulia.statie
March 23, 2020 17:50 PM

Jennifer Lopez trebuia să se afle astăzi în New York, unde trebuia să lanseze noua ei colecție cu DSW. Totuși, la fel ca mulți dintre noi, aceasta este obligată să lucreze de acasă. Aceasta se află în locuința ei din LA, alături de copii săi, Emme și Max. Într-un interviu cu Elle, JLO a discutat despre cum își petrece timpul în carantină, noua sa colecție de încălțăminte dar și ce face în acest timp în legătură cu munca sa.

Pe aceeasi temaArticole vestimentare și accesorii esențiale din garderoba a 16 femei de succes

„Dacă pare că nu am suflare, nu este pentru că sunt bolnavă. Este pentru că fac exerciții! Perechea de sneakers pe care o port are o talpă înaltă. Știți perechile de pantofi sport cu talpă foarte ciudată, ca și Balenciaga? Aceia îmi plac.”, a dezvăluit starul.

JLO este un fashion icon, ce, de-a lungul carierei sale, a propus foarte multe ținute feminine. Totuși, vedeta susține că a fost băiețoasă atunci când era mică. „Eram băiețoasă în copilărie. Și chiar și când dansam sau în anii 2000, purtam tot bocanci.”, a povestit aceasta.

„Înainte, îți duceai pantofii la vopsit pentru a se asorta cu rochia de la bal. Așa făceam în Bronx pe atunci și nu mi-am dat pantofii jos tot balul, am dansat non-stop cu ei în picioare. Totuși, în limuzină am renunțat la ei.”, a spus JLO, întrebată de care noaptea în care a dansat pentru prima oară pe tocuri.

 

View this post on Instagram

 

2️⃣ days ✨👠 #JLoJenniferLopez @DSW

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Mar 14, 2020 at 11:19am PDT

Cât despre prezent, Jennifer se află acasă și încearcă acum să își găsească timp pentru toate. „Toți suntem blocați în casă acum. Toți se află în carantină și lumea este cu susul în jos.”, a declarat actrița.

Poate nu toți putem să facem ceva formidabil în această vreme, însă Jennifer Lopez se asigură că se menține activă, chiar dacă este vorba doar despre a învăța noi coregrafii de pe TikTok.

„Nu avem mult de făcut, nu? În această situație suntem norocoși pentru că suntem sănătoși și stăm acasă, este un buton de reset pentru mulți dintre noi. Sincer, a lucra de acasă pentru mine înseamnă a citi script-uri, a crea noi proiecte, a face sport și a învăța noi coregrafii. Acum putem folosi timpul pentru a ne pregăti, căci, să sperăm că în curând, ne vom relua cursul vieții. Mereu o facem.”, a povestit artista.

„Trebuie să folosim acest timp pentru a ne pregăti să revenim într-o formulă mai bună. Nimeni nu a vrut ca așa ceva să se întâmple, însă dacă așa trebuie să fie, putem munci pentru a deveni mai buni. Însă haideți să muncim de acasă.”, a dezvăluit JLO.

 

View this post on Instagram

 

Family and dinner time with our kids is sacred ♥️♥️♥️ @tillerandhatch provides access to delicious, quality meals that are affordable and ready fast… giving you all more time at the table together! We believe every family should be able to share wholesome, healthy meals together that are easy to make 🍽 Check out our site at tillerandhatch.com and @walmart #tillerandhatch

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Feb 9, 2020 at 1:17pm PST

Mai mult, aceasta i-a încurajat pe oameni pentru a fi mult mai atenți la riscuri și a empatiza cu aceia ce au contactat coronavirus. „Este dificil pentru toți. Mulți oameni sunt bolnavi. Vrem doar să ținem totul sub control și să lucrăm de acasă. Până și copiii mei lucrează de acasă și ei au 12 ani! Fac lecțiile virtual acum și suntem toți împreună, iar acest lucru mă bucură. Pentru mine, nu există dar mai de preț ca timpul petrecut cu micuții mei.”, a zis vedeta.

Recent, ea și logodnicul său au făcut un videoclip pe TikTok ce a devenit viral. Aceasta le-a mulțumit copiilor săi pentru respectiva provocare. „Ei mereu mă încurajează să folosesc aplicația. Totuși, pentru mine, TikTok nu este o aplicație de socializare, ci una pentru dans. Dacă sunteți blocați în casă, puteți folosi TikTok și practica dansul.”, a zis ea.

 

View this post on Instagram

 

Late night Tiktoks💯💯 @jlo . Follow me at AROD13!!!

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on Mar 8, 2020 at 8:27pm PDT

Pe lângă toate acestea, vedeta caută și moduri pentru a se împlini spiritual. „Nu știu ce mă face mai fericită ca mersul la cumpărături pentru o pereche de pantofi. Totuși, putem face shopping online.”, a adăugat Lopez.