News

Cum își petrece timpul Melania Trump de când nu mai locuiește la Casa Albă

iulia.statie
February 15, 2021 16:18 PM

Melania Trump a plecat din Washington, DC, pe 20 ianuarie. Se pare că acum, soția lui Donald Trump are alte planuri și se relaxează, petrecând timpul la spa. Aceasta locuiește în Florida, întorcându-se la viața pe care o avea înainte de Casa Albă.

Pe aceeasi temaCe sumă alocă Melania Trump lunar pentru garderoba sa

Cum își petrece timpul Melania Trump

„Merge la spa, ia prânzul, pleacă la spa din nou, apoi merge la cină cu Donald pe terasă. Repetă acest program în fiecare zi.”, a explicat o sursă de la Mar-a-Lago pentru CNN, ce a adăugat că Melania este foarte supărată de modul în care mandatul de președinte al soțului ei s-a terminat. În plus, s-ar părea că ei nu îi convine faptul că Jill Biden, soția noului președinte al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, este extrem de plăcută de către public.

O altă sursă a dezvăluit pentru publicația menționată mai sus că Melania Trump își adoră rutina, așa că nu este neobișnuit ca ea să petreacă în jur de câteva ore pe zi la clubul privat al soțului său, bucurându-se de facilitățile oferite, cum ar fi tratamentele faciale sau masajele corporale. „Este cam la fel cum era înainte, sau chiar la fel ca atunci când venea aici în vacanțe.”, a spus a doua sursă.

Cât despre Jill Biden, aceasta deja s-a ocupat de câteva proiecte, cum ar fi faptul că a oferit un interviu pentru publicația People, apărând pe copertă alături de soțul ei, a discutat și cu publicația Parents despre cum se descurcă părinții în pandemie, dar a și transmis un mesaj televizat pentru Super Bowl. De asemenea, ea a participat la cel puțin 7 evenimente oficiale încă de când și-a preluat funcția.

De ce nu a oferit Melania Trump interviuri

În același timp, Melania Trump nu a oferit niciodată un interviu unei publicații naționale cât timp a locuit la Casa Albă. „Donald a fost mai supărat pentru că Melania nu apare pe coperta unei publicații decât a fost Melania.”, a dezvăluit Stephanie Winston Wolkoff, ce a fost unul dintre consilierii principali ai lui Trump.

„Melania intenționat nu a vorbit cu presa, acesta fiind un mecanism de apărare. Ea și cu mine am discutat întotdeauna acest raționament, și de aceea totul a fost coregrafiat sau trimis prin e-mail, au existat citate sau declarații aprobate, adeseori scrise de mine.”, a adăugat aceasta, ce a scris ulterior cartea „Melania & Me: The Rise and Fall of My Friendship with the First Lady”