News

Cum își va organiza Demi Lovato nunta

iulia.statie
August 10, 2020 12:04 PM

Demi abia s-a logodit cu Max Ehrich, dar deja se gândește la organizarea ceremoniei.

Pe aceeasi temaCupluri de celebrități ce s-au desparțit în 2019

Ce pregătește Demi Lovato pentru nunta ei

Demi Lovato abia așteaptă să se căsătorească cu alesul ei, după cum a dezvăluit o sursă pentru HollywoodLife: „Demi nu s-a oprit din a zâmbi încă de când Max a cerut-o și are multe idei pentru ziua cea mare, dar nimic nu este bătut în cuie încă.”

„Lui Demi i-ar plăcea să facă ceva clasic și elegant, dar mereu și-a făcut regulile ei, așa că va include câteva touch-uri pentru ca nunta ei să fie deosebită față de restul.”, a continuat sursa.

Max a cerut-o pe cântăreață în căsătorie pe 23 iulie după 4 luni de relație, pe o plajă din Malibu. Când vine vorba de ceremonie lor, acesta se va implica trup și suflet. „Max este încântat și vrea să fie inclus în fiecare pas al procesului, ceea ce Demi adoră. Orice decizie va lua ea, vrea să țină totul discret pentru că vrea să își surprindă invitații.”

Cum se înțelege Demi Lovato cu familia logodnicului ei

Nu există îndoială că părinții artistei, Dianna De La Garza și tatăl ei vitreg, Eddie, o vor ajuta cu orice este nevoie, dar vedeta vrea să se asigure că și părinții lui Max au un cuvânt de spus: „Demi iubește totul la Max, iar părinții sunt incluși. Ei au primit-o frumos și chiar dacă nu îi poate vedea în persoană, vorbește mereu cu ei pentru că Max este apropiat de aceștia. Ea se simte norocoasă pentru că are socrii minunați și abia așteaptă să se reunească.”

Vedeta a făcut emoționantul anunț cu privire la logodnă pe social media, unde a scris câteva cuvinte despre minunatul ei partener: „Nu m-am simțit niciodată atât de iubită de cineva în viața mea (în afară de părinții mei) cu defecte și tot. Nu mă presezi niciodată să fiu altceva în afară de mine însumi. Mă faci să îmi doresc să devin cea mai bună versiune a mea.”

„Sunt onorată să îți accept cererea în căsătorie. Te iubesc mai mult decât aș putea exprima în descriere, dar sunt entuziasmată pentru a începe o familie și o viață cu tine. Te iubesc pentru totdeauna.”, a zis ea.