Living

Cum îți dai seama că e îndrăgostit de tine în funcție de zodia lui

raluca.oprea
March 8, 2020 19:16 PM

Indiferent de cât de bine crezi că îl cunoști, iubirea unui bărbat păstrează întotdeauna o aură de mister.

Semne că e îndrăgostit de tine în funcție de zodie

Foarte puțini reprezentanți ai sexului tare își exprimă sentimentele în mod direct, așa că nu e întotdeauna ușor să îți dai seama dacă cel pe care îl placi este la rândul său îndrăgostit de tine.

Din fericire, astrologia ne poate ajuta să înțelegem mai bine modul în care fiecare bărbat își exprimă afecțiunea, și cât de îndrăgostit e cu adevărat. Totul, doar în fucnție de zodia lui!

Berbecul renunță la aparențe

Berbecul este o zodie masculină de foc, caracterizată prin curaj și îndrăzneală. Bărbații născuți sub acest semn sunt pasionali, însă în general nu au nimic de-a face cu romantismul. Dacă un nativ al acestui semn renunță la atitudinea de Casanova și te surprinde cu gesturi romantice, poți să fii sigură că este complet îndrăgostit de tine!

În general, bărbaților din Berbec le place să pară detașați și nu vor ca prietenii să vadă cât de topiți sunt după o anumită femeie. În momentul în care te surprinde cu buchete de flori sau cadouri romantice, este clar că sentimentele lui sunt extrem de puternice.

Bărbatul Taur își răsfață foarte tare partenera

Nativii Taur sunt încăpățânați și reticenți în a-și exprima emoțiile. Nu sunt foarte comunicativi și le este greu să se deschidă în fața partenerei. Dacă un nativ al acestei zodii ajunge să își arate sentimentele în public, dacă te introduce în cercul lor restrâns de apropiați și dacă ajunge chiar să îți gătească o cină romantică, nu mai e niciun dubiu că l-ai cucerit în totalitate.

Pentru un Geamăn îndrăgostit, tu devii centrul atenției

Cei născuți sub semnul Gemenilor sunt în general ușor distrași, ocupați și mereu pe fugă. Foarte buni comunicatori, aceștia preferă viața trăită la maxim și sunt mereu în căutare de ceva nou. De aceea, în momentul în care un bărbat din Gemeni va face din tine prioritatea numărul unu, poți fi liniștită știind ca te iubește cu adevărat.

Pentru ei, fiecare clipă trebuie trăită făcând ceva ce îi aduce plăcere, așa că pe măsură ce îți dedică mai mult timp și atenție, pe atât mai mai tare se îndrăgostește de tine.

Racul își deschide complet sufletul

Bărbatul Rac este cel mai sufletist și romantic nativ din zodiac. Acești nativi visează la o dragoste reală și profundă, însă sufletul lor timid și delicat are parte des de dezamăgiri, care îi pot face timizi și neîncrezători.

În momentul în care un Rac petrece ore în șir povestindu-ți câte în lună și în stele, calea spre inima sa este deschisă. Iar dacă ajungi să îi cunoști temerile și visurile, dacă își dorește să îi întâlnești familia și este dispus să îți îndeplinească toate mofturile, nu trebuie să mai ai nicio îndoială față de sentimentele lui.

Nativul din Leu va face orice ca să te impresioneze

Leul este cunoscut ca fiind cel mai orgolios și egocentric reprezentant al zodiacului. Bărbații născuți sub acest semn sunt vanitoși și detestă să-și arate vulnerabilitățile. Dacă sesizezi că lasă de la el și încearcă să îți facă ție pe plac, e clar că însemni mult pentru el.

Un Leu îndrăgostit va încerca mereu să te impresioneze și te va copleși cu cadouri. Îți va arăta cât de mândru este de tine și te va prezenta lumii întregi ca pe cea mai de preț comoară.

Bărbatul Fecioară vrea să afle totul despre tine

Pentru Fecioare dragostea este un lucru la fel de serios ca toate celelalte aspecte ale vieții lor. Acești nativi sunt foarte circumspecți înainte de a-și oferi inima și se îndrăgostesc nu doar cu sufletul, ci și cu mintea.

Dacă vrei să știi cât de profunde sunt sentimentele sale, fii atentă la cât de mult interes îți arată. În momentul în care vrea să știi totul despre tine, de la mâncarea preferată la rezultatele ultimelor analize de sănătate, poți fi sigură că planurile lui sunt cât de poate de serioase.

Balanțele sunt mereu alături de cei pe care îi iubesc

Balanțele sunt predominant intelectuale și poate părea la prima vedere distante și reci. Acest lucru se datorează mai mult unei nevoi profunde de a le fi respectat spațiul personal, decât unei lipse reale de interes. În momentul în care un bărbat Balanță preia inițiativa și îți caută compania, poți fi sigură că nutrește sentimente reale pentru tine.

Fiecare nouă discuție, întâlnire saa telefon, este un pas serios pentru formarea unei legături profunde.

Atenția Scorpionului te poate copleși

Intensitatea sentimentelor unui Scorpion este mult mai ușor de observat decât în cazul celorlalte semne. Cu un asemenea bărbat nu va trebui să te întrebi prea mult dacă te place, deoarece atenția pe care ți-o va acorda va face totul mai mult decât evident.

Un Scorpion îndrăgostit va vrea să te acapereze întru totul: să mergeți peste tot împreună, să faceți absolut totul împreună. Poate deveni copleșitor, însă pasiunea sinceră și profundă pe care acest bărbat o poate oferi este ceva absolut deosebit.

Săgetătorul lasă garda jos în fața ta

Nativii din Săgetătorul sunt foarte spontani și fac cu greu angajamente pe termen îndelungat. Acest semn zodiacal este simbolul independenței iar bărbații născuți în această zodie au o personalitate foarte puternică și greu de supus.

Dacă lasă garda jos și se deschide în fața ta, dacă îți face promisuni și îi povestește secrete intime, dacă e comunicativ și zâmbitor, ai toate șansele să ai lângă tine un Săgetător profund îndrăgostit.

Femeia iubită este prioritatea numărul unu pentru un Capricorn

Această zodie reprezintă maturitatea și înțelepciunea, ceea ce îi face pe acești nativi să fie serioși și practici în toate aspectele vieții lor. Au priorități bine stabilite, așa că dacă îl vezi renuntând la anumite obligații de dragul, e clar că însemni foarte mult pentru el.

În momentul în care începe să îți poarte de grijă, să se intereseze de siguranța și bunăstarea ta mai mult decât de alte aspecte practice ale vieții lui, poți fi sigură că planurile sale de viitor sunt făcute cu gandul la tine.

Nativul Vărsător va vrea să știe tot ce simți

Spiritul Vărsătorului este unul excentric și inovator. Detestă clișeele siropoase și caută sa se exprime într-un mod cât mai original. Pentru acești bărbați, sentimentalismele sunt o povară și preferă să își arate dragoste printr-un interes clar si onest.

Poți fi sigură că te vrea aproape în momentul în care caută în mod activ să te sprijine în momente dificile, când își dorește să-ți cunoască prietenii și face planuri care te includ. Cinele romantice nu vor fi o prioritate, dar sigur vei avea alături un om pe care te poți baza oricând.

Bărbatul Pești: romanticul zodiacului

În momentul în care se îndăgostește, un bărbat născut în acest semn se implică cu totul în relație. Va empatiza profund cu tine și va face orice îi stă în putință pentru a-ți rezolva problemele, pentru acestea devin și problemele lui.

Zodia Pești este extrem de romantică, așa că ar trebui să fii pregătită pentru gesturi grandioasă, scoase parcă din marile filme de dragoste ale lumii. De la buchete uriase de flori primite la birou, la escapade pe o plajă exotică, acest bărbat este mereu romantic și surprinzător.