Beauty

Cum îți poți coafa părul în această primăvară

iulia.statie
March 17, 2021 15:21 PM

Cum tendințele se schimbă în fiecare sezon, coafurile prin și ele noi forme. Toată lumea a trecut prin schimbări uriașe în ultima perioadă, așa că rezonăm în această primăvară cu alegeri simple, dar de efect, ce ne asigură că vom avea o coafură perfectă pe toată perioada zilei.

Pe aceeasi tema8 culori alese de Institutul Pantone pentru Spring Summer 2021. Una din ele va fi culoarea anului!

Ce coafură a cucerit pe toată lumea în această primăvară

Masca a devenit un accesoriu indispensabil în ultimele luni, deci toată lumea s-a conformat. Pe când machiajul s-a concentrat în zona ochilor sau a devenit mult mai natural, am migrat spre coafuri ce ne țin părul aranjat toată ziua, iar cocul este o alegere extrem de simplă pe care o poate face oricine.

Bineînțeles, există și aici varietate. Coafura preferată a tuturor o reprezintă cocul messy, ce arată chic și este extrem de simplu de realizat. Acest coc este afișat de toată lumea, de la vedete ca Shay Mitchell Gigi Hadid, la trendsetteri ce participă la Săptămânile Modei. Chiar dacă preferi să îți prinzi părul în weekend, află că acest stil a cucerit și covorul roșu, deci poți opta pentru acest coc oricând.

Urmează cocul de balerină, pe care toți îl cunoaștem și pentru care optăm atunci când fie vrem să punem accent pe trăsăturile noastre sau pe machiajul pentru care optăm. Ținând cont că nu o să te deranjeze nici măcar un fir de păr toată ziua, este momentul să alegi această coafură dacă vrei să accentuezi un accesoriu sau eyeliner-ul neon pe care îți dorești să îl pui în evidență.

Cocul jos reprezintă o alegere perfectă pentru o ținută mult mai elegantă. În caz că vrei să ai parte de o apariție rafinată, optează pentru ca partea de sus să fie în stilul wet hair look. Totuși, pentru a-ți face coafura mult mai interesantă, alege câteva accesorii pentru a ieși din anonimat.

Dacă te-ai plictisit de simplitate, dar ai parte de o zi în care părul tău nu vrea să stea bine, alege o variantă împletită. O coafură elaborată va rămâne printre preferatele tuturor atunci când vine vorba despre un eveniment important sau o ținută inedită. Este și extrem de ușor de obținut, împletește-ți tot părul și apoi transformă totul într-un coc și voila! ai o coafură interesantă.

Nu în ultimul rând, dacă vrei să trezești la viața rebela din tine sau să aduci puțină veselie în ținuta aleasă, coafurile copilărești sunt extrem de potrivite. Optează pentru două cocuri mai mici și adaugă piese sau accesorii rafinate pentru a nu te duce într-o zonă mult prea optimistă.