News

Cum l-a cunoscut Amalia Năstase pe Ilie Năstase şi cu ce ocupa la vremea respectivă

andreea voicu
February 7, 2019 16:49 PM

Amalia Năstase şi Ilie Năstase au divorţat în 2010, după 6 ani de căsnicie. Cei doi au împreună două fete, pe Alessia şi pe Emma.

Recent, fosta soţie a tenismenului a vorbit despre cât de greu i-a fost să ajungă unde este acum. Amalia Năstase a mărturisit că la început a lucrat la o societate de asigurări. Acolo l-a cunoscut pe Ilie Năstase.

„Eu acum mulţi ani m-am născut în Rahova şi am fost singurul copil al unei familii, care stătea într-un apartament de 63 de metri pătraţi şi care toată ziua ştia că el va pleca de acolo, că va învăţa şi se va plimba în toată lumea. Eu tot timpul am cunoscut oameni şi mi-am cultivat relaţiile pe care mi le-am făcut.

Este vorba despre oameni pe care nu-i observi, crezând că nu vei avea nevoie de ei, dar şi oameni foarte importanţi. Am învăţat să le acord atenţie tuturor. Nu ştii care dintre cele două categorii te va ajuta să mergi mai departe. Trebuie să-ţi cultivi relaţiile. Eu şi până să fiu căsătorită cu Ilie, lucram la Omniasig, pe care le-am început cu echipa locală”, a povestit Amalia Năstase.

Cum l-a cunoscut Amalia Năstase pe Ilie Năstase şi cu ce ocupa la vremea respectivă

Vedeta nu s-a sfiit să spună că l-a întâlnit pe Ilie Năstase pe vremea când împărţea pliante şi avea doar 21 de ani.

”Într-adevăr eu l-am cunoscut pe Ilie şi prin el am ars foarte multe etape să ajung să cunosc foarte mulţi oameni, dar şi faptul că am avut această relaţie cu el şi avem aceşti doi copii minunaţi ( n.r. Alessia şi Emma ) e tot o construcţie pe care am făcut-o împreună. Nu am câştigat la loto să mă căsătoresc cu Ilie Năstase.

Am avut o relaţie bazată pe încredere şi pe respect şi pe iubire. Lucrurile astea şi peste ani s+-au păstrat. Ne respectăm, aveam o relaţie foarte bună  în  ceea ce priveşte copiii. Nu îţi dă nimeni pe un platou nişte lucruri şi tu le iei şi eşti un om împlinit. Sunt produsul puterii mele de a-mi face prieteni”, a mărturisit Amalia Năstase jurnalistei Paula Rusu, într-o emisiune live pe facebook.

În prezent, Amalia Năstase se iubeşte cu Răzvan Vasilescu. Cei doi au împreună un băieţel de 3 ani.