News

Cum l-a influențat mama lui Meghan Markle pe Harry să se îndepărteze de familia lui

andreea voicu
January 26, 2020 15:54 PM

Decizia Ducilor de Sussex de a renunța la rangul de membri seniori ai Casei Regale Britanice a uimit pe toată lumea!

Pe aceeasi temaCe nemulțumiri avea Meghan Markle după ce a devenit Ducesă

Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat printr-un comunicat că vor munci pentru a deveni independenţi din punct de vedere financiar și că se vor muta în Canada.

Cum l-a influențat mama lui Meghan Markle pe Harry să se îndepărteze de familia lui

‘Intenţionăm să renunţăm la statutul de membri seniori ai Familiei Regale şi să muncim pentru a deveni independenţi din punct de vedere financiar, dar vom continua să o susţinem deplin pe Majestatea Sa Regina’, au transmis prinţul Harry şi Meghan Markle, într-un comunicat transmis de Palatul Buckingham.

Presa internațională aruncă bomba și susține că mama lui Meghan Markle, Doria Ragland, l-a influențat pe Prințul Harry să renunțe la privilegiile Casei Regale Britanice. Se pare că soacra Ducelui de Sussex a avut un cuvânt de spus în decizia celor doi.

‘Îi cere mereu sfatul. E ca Regina. Nu se plânge niciodată şi nu oferă explicaţii celor din jur. E foarte relaxată, dar nu trebuie să uitaţi că, în ciuda cercelului din nas, e o femeie dură. Dar e şi foarte caldă, mămoasă şi nu caută atenţie, iar felul ei discret de a fi l-a cucerit pe Harry’, a povestit un apropiat al mamei lui Meghan, conform dailymail.co.uk.

Spre deosebire de tatăl Ducesei, Thomas Markle, Doria Ragland a fost mereu o prezență discretă și niciodată nu a dat declarații în presă despre fiica ei.

‘Pune mare preţ pe viaţa privată. Dar în ultima vreme e mereu cu ei. Şi dacă nu e fizic, îi sună’, a mai adăugat sursa citată mai sus.

Doria Ragland a locuit o perioadă bună de timp în Marea Britanie, după ce Meghan Markle l-a născut pe Archie. Fosta actriță americană a ascultat dintotdeauna sfaturile mamei sale, care a învățat-o cum să fie independentă din punct de vedere financiar și să își urmeze visurile.

Mama lui Meghan Markle locuiește în Los Angeles și lucrează ca instructor de yoga.

Sursa: Daily Mail