News

Cum le proteja Prințesa Diana pe nepoatele ei de paparazzi

iulia.statie
March 5, 2021 10:40 AM

Prințesa Diana s-a luptat cu paparazzi până la moartea ei din 1997. La vremea aceea, nepoatele ei, Lady Amelia și Lady Eliza Spencer aveau doar 5 ani, iar acum cele două au povestit cum le-a învățat Prințesa Diana să se ferească de camere și fotografi.

Pe aceeasi temaAu trecut 10 ani de la logodna Prințului William cu Kate Middleton! Ce dezvăluiau ei în trecut

Lady Eliza și Lady Amelia, dezvăluiri despre Prințesa Diana

Cele două au povestit pentru publicația Tatler cum au fost abordate de un fotograf când o însoțeau pe Diana pe plaja Noordhoek din Cape Town, Africa de Sud. „Evident că ar fi putut să fie destul de înspăimântător pentru noi, fiind atât de tinere și neînțelegând ce se întâmplă. Dar ea a transformat totul într-un joc prin cine putea să ajungă mai repede la mașină.”, a spus Lady Eliza.

„A fost uimitor, ne-a protejat într-un mod în care ne-a făcut să ne simțim în siguranță și să nu ne speriem. Nu aveam idee de ce făcea ea la vremea aceea.”, a continuat aceasta. Deși Prințesa Diana era cunoscută de o lume întreagă, pentru nepoatele ei aceasta era o simplă mătușă.

Prințesa Diana, mereu amintită de familia sa

„Crescând în Africa de Sud, nu știam cât de importantă era ea în lume până când nu am crescut. În copilărie, mi-am dat seama de pierderea enormă pe care o experimenta tatăl meu și familia mea. Abia mai târziu am ajuns să înțeleg semnificația pierderii sale ca o figură în lume.”, a continuat aceasta. Tatăl celor două este Earl Charles Spencer, fratele Prințesei.

De asemenea, Lady Eliza a povestit că Diana era o persoană extrem de caldă și iubitoare. „A făcut un efort să se conecteze cu noi în copilărie și a avut un talent pentru a citi inimile copiilor.”, a spus ea.

Prințesa Diana nu s-a ferit niciodată să vorbească despre problemele de sănătate mintală, așa că nepoatele ei sunt hotărâte să facă la fel ca mătușa lor. „Nu a fost niciodată ceva despre care ne-a fost frică să vorbim atunci când am avut propriile bătălii.”, a spus Lady Eliza.