Cum ne îmbrăcăm cool la NEVERSEA!

Ovidiu Buta

Ovidiu Buta

Stilist

July 4, 2017
July 4, 2017

Nu mai este mult până când va începe NEVERSEA, 7-9 iulie Constanţa, cel mai nou festival de pe Litoral, cu trei zile şi nopţi pline de muzică, şi deja am trecut de la clasica întrebare: ”ai bilete?”, la eterna dilemă:”dar eu ce port?”.
Fiecare festival de muzică are vibe-ul lui. Coachella este, de exemplu, prin excelenţă boem, iar toate elementele hippie pot fi regăsite aici. Ultra, în schimb, este mult mai curajos, iar kitch-ul vestimentar nu deranjează pe nimeni aici. Electric Castle are şi el regulile lui şi, de obicei, implică cizme de cauciuc şi pelerine de ploaie. În schimb, Neversea ar trebui să fie o combinaţie dintre toate acestea, o explozie de culori şi de stiluri, de acesorii neaşteptate, de transparenţe, piele lăsată generos la vedere, mesaje special imprimate şi, cel mai important, o relaxare foarte fashion. Mai jos, câteva idei de outfituri cool, direct pentru festival.
 
The Black Widow 
În special pentru serile festivalului, o ţinută all black poate să fie o alegere bună. Nu uita, însă, să o accesorizezi, spre exemplu, cu o pereche de Convers, practici şi cool. Crop top-ul cred că poate să devină elementul hit la Neversea -dacă te plictiseşti să îl porţi cu jeans, poţi să îl foloseşti şi în combinaţie cu cel mai banal slip.
 
American Girl
Există, la festivalurile de muzică, o adevărată fascinaţie pentru steagul Statelor Unite. Îl poti purta şi tu, sub formă de print, dar într-o culoare neaşteptată. Dacă eşti suficient de curajoasă, poţi să te amuzi adăugaând cu un marker nişte extra mesaje pe el.
 
Lady in White
Alb la mare! Perfect. Cea mai bună alegere pentru zilele caniculare, o non culoare care îţi va pune bine bronzul în evidenţă. Nu uita de pălăria de soare şi de câteva bijuterii masive, argintii.
 
Retro Vibe
Cea mai banală pereche de pantaloni scurţi va arăta senzaţional lângă o bustieră transparentă şi o centură foarte lată. Ca sa nu pari plecată în vizită la muzeul modei, alege şi o pereche de pantofi cu talpa supradimensionată.
 
Sirena
Cine a spus că paietele, cristalele şi franjurii din mărgele sunt bune doar pentru un cocktail, în mod sigur nu a trecut pe la un festival de muzică. O fustă mini, aurie, dar purtată cu cel mai simplu body negru şi cu o pereche de ghete te pot transforma în vedeta serii.
 
The American Boy 
Un maiou foarte decoltat, o pereche de pantaloni ¾, Convers şi o şapcă – lucruri banale, dar care întotdeauna vor arăta bine pe corpul corect.
 
Excentricul 
Fără reguli! Imprimeuri neaşteptate, colanţii iubitei, bijuteriile unui rapper de succes şi atitudinea unei vedete rock sunt suficiente pentru a genera cele mai multe comentarii şi fotografii, fireşte.
 
Rebelul
Dacă renunţi la tricou, alege în locul lui o bandană, chiar una metalica, dacă nu îţi este frică de fulgere. Iar o mască nostimă din carton şi o şapcă te vor transforma în rebelul petrecerii. Nu uita: foloseşte toate culorile pe care le găseşti. Dar absolut TOATE.
 
Hawaii
Că tot e moda feminină plină de ele, foloseşte şi tu cu mult curaj imprimeurile florale. Sunt cool şi perfecte pentru o zi petrecută la malul mării. Pantalonul scurt poate să fie în oricare dintre nuanţele florilor.
 
Techno Boy
Un material reflectorizant este şi el o alegere bună pentru un festival de muzică. Cel mai simplu ar fi să îl foloseşti pentru un bomber, sau măcar pentru accesorii. Şi nu uita: pantofii sport cu LED-uri nu sunt doar pentru copii.
 
NEVERSEA  este un eveniment sponsorizat de Orange. Clienţii Orange beneficiază de reduceri la achiziţia de bilete online. Detalii AICI
 
 
 

 


Share

Asemănătoare