Beauty

Cum ne machiem primăvara aceasta? Iată care sunt tendințele – tips&tricks de la Andra Tică

Camelia
March 3, 2023 13:02 PM

A sosit primăvara și odată cu ea vin și schimbările ce privesc ținuta și machiajul doamnelor. Ce se poartă în acest anotimp, dar și cum ne machiem să arătăm foarte cool și fresh, aflăm de la specialistul în frumusețe.

Pentru multe femei machiajul poate fi un mod de a-și arăta cea mai bună versiune a lor, de a se simți mai puternice și încrezătoare și chiar de a-și îmbunătăți încrederea în sine. Ciao.ro a dorit să prezinte cititoarelor, chiar la început de primăvară, ultimele tendințe în materie de machiaj, așa că a stat de vorbă cu Andra Tică, make-up artist.

Cum ne machiem primăvara aceasta? Iată care sunt tendințele!

Ce culori se poartă primvara aceasta, cum le alegem pe cele potrivite pentru noi, dar și cum ne îngrijim pielea să arate cât mai bine sunt doar câteva dintre informațiile pe care ni le-a oferit specialista în frumusețe. Mai mult decât atât, Andra ne-a dezvăluit și câteva trucuri pentru un machiaj perfect. Iată ce ne-a spus!

”Cele mai importante tendințe machiaj pentru primăvara 2023 sunt îndrăznețe prin intermediul stratificărilor, liner-elor, fardurilor de obraz și a umbrelor. Acestea au lăsat în urmă 2022, an în care look-urile makeup, no-makeup. Împreună cu rutina de înfrumusețare redusă și măștile, ne-au limitat imaginația și modul de a ne exprima.

Îngrijirea feței este extrem de importantă, de aceea ar trebui să îi acordăm mereu o maximă atenție. Niciodată nu trebuie să uităm de demachiere. și nici de aplicarea cremelor hidratante sau matifiante, în concordanță cu tipul tenului nostru. După ce am curățat fața și am hidratat-o. Pentru că machiajul să se așeze cât mai bine, ar trebui să aplicăm un primer’‘ ne-a declarat Andra. Citește tot articolul pe Ciao.ro.