Fashion

Cum porți pălăriile în această vară

iulia.statie
June 25, 2020 16:10 PM

Palăria este accesoriul perfect atunci când simți nevoia să te faci nevăzută, cel puțin acesta a fost scopul la care a servit în ultimele luni. Totuși, acum că în sfârșit ne putem bucura de vremea frumoasă, pălăriile au un nou scop în viața noastră și nu se limitează la plimbări pe plajă.

Pe aceeasi temaCare este povestea din spatele șepcii lui JAY-Z

Pălăria, accesoriul hot al acestui sezon

Acest item vine bine atât cu o rochie în vogă, cât și cu un costum de baie. Poți alege orice este pe gustul tău, pălării din materiale cum ar fi pielea, pălării de paie, șepci de baseball, viziere, obțiunile sunt nelimitate. Nu doar că acestea sunt extrem de stylish, ci și te protejează de soare sau de o posibilă insolație.

Deja, cum știm toate, pălăriile de paie sunt acel accesoriu cool pe care toată lumea îl adaugă la un costum de baie pentru zilele de plajă. Totuși, acestea arată bine incorporate în orice ținută light de vară, mai ales dacă în combinația aceea se află și o pereche de ciocate.

Șepcile sunt folosite de ani de zile în ținutele casual, dar și pentru acele momente în care îți dorești să treci neobservată. De reținut este faptul că acelea ce se aseamănă cu cele de baseball arată extrem de cool într-un outfit degajat, potrivit pentru vremea caldă.

Vizierele au cunoscut o creștere în popularitate în ultimii ani, dând acel aer de inedit unui look și transformându-l imediat în unul atent studiat. Adaugă în mix o pereche de pantaloni de cycling și o cămașă albă, pentru un outfit casual și sport, dar totuși, cu un twist modern și elegant.

In the mood for a party? Până și cele mai neobișnuite rochii pot fi accesorizate cu o pălărie, fiind exact accesoriul ce nu este nici prea prea, nici foarte foarte, dar îți oferă un strop de rafinament.

De asemenea, dacă alegi să îți iei o pălărie ce poate fi purtată și pe gât, acest tip de ținută este perfectă pentru excursii în mediul rural, sau pentru atunci când îți dorești să explorezi un oraș nou.