Fashion

Cum poți integra costumul de baie în moda streetstyle

iulia.statie
August 6, 2020 10:33 AM

În timp ce în sfârșit sezonul călduros a venit, începem să acceptăm o anumită uniformă pentru a nu pierde atât de mult timp alegând o ținută: costumul de baie.

Pe aceeasi tema5 podcasturi de modă pe care trebuie să asculți

Cum poți integra costumul de baie în ținutele tale

Cine a spus că această piesă este doar pentru zilele petrecute la plajă? Celebritățile și designerii au demonstrat că această creație esențială pentru vară poate fi integrată și în ținutele de streetstyle, obținând ușor un look effortless chic, extrem de senzual.

La Jacqueamus, s-a mers pe un stil clasic chic, combinând sutienul de la costumul de baie cu o fustă și un sacou oversized.

Îți dorești să porți o rochie de vară transparentă prin care totuși să nu ți se vadă lenjeria? Alege să porți un costum de baie cu talie înaltă și ai ținuta perfectă.

Piesele din piele au devenit extrem de populare în această vară. La Tom Ford a fost combinată o pereche de pantaloni scurți din piele cu un costum de baie întreg cu decupaje fanteziste pentru un look plin de sex-appeal.

Acesta este un look extrem de puternic pe care cele îndrăznețe îl pot adopta, alegând un costum cu un umăr gol, dresuuri plasă și o haină de blană.

La Saint Laurent, trend-ul a fost dus la un alt nivel, fiind combinate piese elegante cu sutienul de la costumul de baie pentru a obține o ținută mult mai elevată.

La Maryam Nassir Zadeh, trend-ul privind set-urile a primit un upgrade. Acest set într-o nuanță de roz aprins, combinat cu o curea și dresuuri cu un print delicat constituie un outfit perfect pentru vară, extrem de ușor de realizat.

Una dintre colecțiile lui Prabal Gurung sărbătorea țara din care provine, Nepal, așa că podiumul a cunoscut extrem de multe ținute sport, iar Bella Hadid a avut acel aer de cool girl, potrivit pentru sezonul călduros.