Beauty

Cum poți obține un zâmbet ca la Hollywood

Verdict.ro
December 15, 2021 19:17 PM

Pentru mulți nu mai este un secret. Zâmbetul fără imperfecțiuni, de un alb imaculat și demn de Hollywood, se obține foarte ușor cu ajutorul medicilor stomatologi și al tehnologiei moderne. Oamenii au înțeles importanța unei danturi sănătoase și frumoase, de aceea apelează la diverse tehnici dentare pentru a-și transforma visul în realitate.

Descoperă mai jos care sunt cele 4 metode stomatologice cu ajutorul cărora vei obține un zâmbet frumos, dar și cum poți afla costurile pentru ceea ce îți dorești

  1. Fațetele dentare, soluția sigură pentru un zâmbet de Hollywood

Dacă pentru unele persoane, dimensiunea, alinierea sau culoarea îngălbenită a dinților reprezintă mereu probleme principale ale danturii lor, atunci află că fațetele dentare reprezintă soluția potrivită și pe termen lung pentru zâmbetul mult visat. Realizate dintr-un înveliș subțire de porțelan, fațetele aduc un aspect natural danturii și contribuie la corectarea imperfecțiunilor.

Costul tratamentului cu fațete dentare poate varia, în primul rând, în funcție de materialul din care sunt realizate acestea, din ceramică sau din compozit. Totul se stabilește împreună cu medicul specialist, printr-o simplă vizită în cabinet. De asemenea, dacă stomatologul observă, în urma consultului, și alte probleme dentare, îți va recomanda mai întâi să le rezolvi și apoi să beneficiezi de un tratament cu fațete dentare. Este bine să mai știi că fațetele dentare se realizează cu ajutorului unei tehnologii digitale computerizate și astfel vei obține un zâmbet fără cusur într-o perioadă de timp foarte scurtă.

  1. Lampa Zoom, pentru dinți mai albi într-o singură ședință

Conform WebMD, lampa Zoom este o nouă tehnologie des utilizată de medicii stomatologi, care oferă rezultate mult mai rapide pentru o dantură strălucitoare. Soluția de albire, în acest caz, este de obicei mult mai puternică, spre deosebire de kit-urile utilizate acasă. Totodată lumina led și gelul special pe care le folosește medicul sunt factori care accelerează și intensifică procesul de albire. Prin această tehnică, este bine să știi că smalțul dentar nu este afectat, totul fiind realizat sub supravegherea medicului stomatolog, care va administra dozele potrivite.

  1. Aparatul dentare pentru dinți drepți și frumos aliniați

Purtarea unui aparat dentar în zilele noastre este tot mai des întâlnită. Medicii specialiști în ortodonție recomandă acest tratament persoanelor care au o mușcătură incorectă, dinții strâmbi, înghesuiți sau cu spații între ei. De asemenea, tratamentul ortodontic este absolut necesar și dacă îți dorești fațete dentare.

În prezent, cel mai inovator tip de aparat dentar este cel invizibil, util persoanelor care lucrează cu publicul, în televiziune sau celor care nu vor să afișeze faptul că urmează un tratament ortodontic. Un astfel de aparat dentar este prelucrat dintr-un material transparent, sub forma unei gutiere de plastic și este realizat diferit, de la persoană la persoană.

  1. Coroanele dentare, pentru un zâmbet impecabil și cât mai natural

O altă tehnică rapidă și fără dureri este reprezentată de aplicarea coroanelor dentare. Poți afișa astfel cu încredere, un zâmbet natural, frumos și corect aliniat. Adesea sunt recomandate de către medicii stomatologi și au ca scop învelirea completă a dinților ciobiți, tociți sau pătați. Coroanele dentare oferă forma și funcționalitatea unui dinte natural, chiar și pe un implant. Fiecare tratament fiind personalizat, după amprentarea dentară.

O dantură sănătoasă și frumoasă este importantă atât pentru organism, cât și pentru încrederea în sine, mai ales atunci când interacționăm cu ceilalți. Astfel, cu ajutorul medicilor stomatologi și al echipamentelor moderne ne putem redefini dantura, iar visul unui zâmbet ca la Hollywood se poate transforma în realitate.

Sursă poză: pexels.com