Fashion

Cum poți să porți tricourile și cămășile oversized

iulia.statie
June 6, 2020 15:57 PM

Deși este normal să adori crop top-urile, body-urile și maletele, uneori, este la fel de normal să te găsești în fața dulapului iubitului tău pentru a vedea ce poți să folosești și de acolo. Totuși, deși tricourile și cămășile oversized arată extraordinar și obții cu ele un look extrem de confortabil, stilizarea lor poate să fie complicată, căci nimeni nu vrea să arăte de parcă abia s-a dat jos din pat.

Pe aceeasi temaCum purtăm ținutele all-white vara aceasta

Fie că îi împrumuți iubitului tău o cămașă sau nu știi ce să faci cu vechiul tău tricou cu un imprimeu vintage, există mai multe moduri de a purta aceste piese oversized, ce au cucerit trendsetterii din toată lumea.

Denim

Dacă nu vrei să depui extrem de mult efort, află că niciodată nu poți să dai greș cu denimul, chiar dacă alegi două piese din același material. Mai mult, pentru că a venit sezonul călduros, adaugă o pereche de sandale la acest outfit, în loc de bocanci. Dacă îți dorești să ai parte de această ținută și toamna, folosește alt tip de încălțăminte și adaugă o jachetă.

Boyfriend

Atunci când iei ceva de la iubitul tău, asigură-te că îi dai aerul de care este nevoie pentru a obține o ținută feminină. Adaugă pe sub un crop top sau un tricou oversized pentru a obține o ținută cool și casual.

Print

Distrează-te și adaugă un print inedit ținutei tale. Poți să porți cămașa deschisă sau închisă, folosind pe sub o bustieră feminină.

Adaugă puțin volum

Încearcă să ai o ținută statement adăugând o piesă ce are umerii de un design cu mult volum. Poți îi adaugi unei astfel de ținute jeans, pentru un look casual sau o fustă pentru a arăta extrem de chic. Dacă nu este genul tău, nu te îngrijora, căci poți avea o ținută casual dacă folosești un tricou oversized normal, fără pic de volum, cu un print vintage și o pereche de blugi din denim.

Feminitate

Dacă îți dorești să porți o cămașă oversized la o petrecere, caută prin dulapul iubitului tău sau achiziționează-ți o cămașă albă, pe care să o accesorizezi cu o curea și cizme extrem de lungi. Vei avea așa parte de ținuta senzuală pe care ți-o dorești.