Fashion

Cum purtăm cerceii desperecheați, trendul anului 2020

ioana pana
December 14, 2019 07:00 AM

Moda nu mai cunoaște nicio regulă, și deși acest aspect nu este o noutate, 2020 va fi anul în care nonconformismul va dicta tendințele. Iar la capitolul accesorii, cerceii desperecheați vor face legea. 

Pe aceeasi temaTopul Zara care a cucerit Instagramul

Cum purtăm cerceii desperecheați, trendul anului 2020. Cerceii desperecheați pe podiumuri

Libertate, creativitate, poate chiar revoltă: cam așa se poate traduce această nouă și îndrăzneață tendință, pe care am observat-o deja pe podiumurile Spring/Summer 2020. Area este unul dintre brandurile care au dus styling-ul bijuteriilor la nivelul de artă, iar cerceii au fost cu siguranță unul dintre punctele de interes.

Area Spring/Summer 2020

Nici Fendi nu s-a lăsat mai prejos. Casa italiană de modă a pus în valoare acest trend tot în cadrul unui Fashion Week al acestui sezon: Bella Hadid a defilat pe podium purtând doi cercei asimetrici, o creolă și un „F” al logoului stilizat, cu același imprimeu tortoise.

Fendi Spring/Summer 2020

Simone Rocha a propus un look specific, diafan, foarte expresiv, care de alfel a pus în lumina reflectoarelor tendința cerceilor desperecheați în aceeași estetică.

Simone Rocha Spring/Summer 2020

Cum purtăm cerceii desperecheați, trendul anului 2020. Cerceii desperecheați la vedete

Janelle Monae și Gigi Hadid

Două look-uri excentrice și foarte de efect. Este vorba despre Janelle Monae și Gigi Hadid. Cântăreața a optat pentru niște chain earrings aurii, de lungimi diferite, în timp ce Hadid nu s-a limitat în ceea ce privește abundența. Cercelul din stânga este constituit de o perlă, în timp ce partea din dreapta conturează un context pe deplin maximalist, cu cristale și chiar și o mașină de jucărie în miniatură.