Fashion

Cum purtăm piesele vestimentare din piele în această vară

iulia.statie
June 29, 2020 15:44 PM

Pentru zilele răcoroase de toamnă sau pentru sezonul de iarnă, ținutele din piele au fost mereu un must have, însă, există feluri de a incorpora anumite piese și în outfit-uri stylish de vară, chiar dacă este extrem de cald.

Pe aceeasi tema5 piese vestimentare esenţiale pentru o vreme ploioasă

Piese vestimentare din piele, un element stylish pentru vară

De la nuanțe calde la accesorii edgy, obiectele vestimentare din piele au foarte multe de oferit, indiferent dacă îți dorești un look rock glam sau unul chic, casual, în care să te simți bine fără a te deranja temperaturile ridicate ale sezonului călduros.

La Salvatore Ferragamo, un model a defilat pe podium îmbrăcat într-o jachetă oversized din piele și pantaloni scurți asortați, un outfit perfect pentru vară, într-o nuanță de albastru pastel.

Pantalonii scurți din piele sunt o piesă IT atunci când vine vorba de serile de vară, iar la Saint Laurent, piesa a fost combinată cu blazer oversized pentru a obține o ținută casual cool.

La Maison Margiela am putut vedea mai multe piese din piele în culori pastel, iar mânușile prezentate sunt perfecte atunci când îți dorești să pornești într-o escapadă cu mașina.

Unul dintre cele mai bune moduri de a incorpora piese din piele în ținutele de vară este să alegi accesorii, cum ar fi pălării, genți sau curele pentru a stiliza un look, la fel ca la Christian Dior.

La Gucci am putut vedea extrem de multe chockere din piele pe podium. Acest accesoriu este unul statement și aduce un touch de piele în garderoba ta de vară.

Alegerea Rihannei este perfectă dacă îți dorești să ieși într-o noapte de vară. Rochiile mini din piele au fost și sunt un adevărat hit, putând fi combinate cu accesorii bling bling pentru un look rock glam.

La Hermes, combinația dintre o jachetă oversized, sandale și o pereche de pantaloni largi a reprezentat alegerea perfectă pentru o ținută de vară.

Cu linii curate și piese din piele alăturate uneri rochii diafane, acest look întâlnește clasicul și modernul, așa că îți poți achiziționa un corset din piele atunci când vrei să le oferi un twist edgy rochiilor tale de vară.

Miley Cyrus este cunoscută pentru alegerile sale edgy, iar aceasta apare de multe ori purtând diferite elemente din piele, fie feminine sau rock glam.