Fashion

Cum purtăm sacoul supradimensionat

Verdict.ro
June 2, 2020 08:00 AM

Piesă de bază în garderoba oricărei doamne, sacoul nu mai este demult întrebuințat exclusiv evenimentelor și ocaziilor speciale, devenind un articol pe care îl putem integra cu ușurință în ținutele de zi cu zi, fie ele și sport.

Să nu mai vorbim de cât de practic este, mai ales în zilele de primăvară-vara, când avem nevoie de „ceva ușor, de luat peste”.

Așadar, dacă v-am convins și simțiți că puteți îmbrățișa această abordare relaxată a unei piese consacrate în zona diametral opusă, iată câteva moduri în care o puteți integra în ținute.

În combinație cu colanții de ciclism

Poate cel mai răspândit trend al anului, colanții de ciclism pot fi integrați cu ușurință în orice ținută. Chiar și împreună cu un sacou. Și rezultatul va fi unul spectaculos, chiar și fără a depune un efort major.

 

View this post on Instagram

 

✨✨✨

A post shared by Olivia Faeh (@oliviafaeh) on

Cu jeanși și un tricou

Și cel mai basic outfit poate fi revigorat cu ajutorul unui sacou supradimensionat. În acest caz, puteți opta pentru orice textură sau culoare, având în vedere că restul ținutei permite acest lucru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JOSEFINE H. J (@josefinehj) on

Cu o curea în talie

Puteți avea senzația că un sacou supradimensionat „vă înghite”, dezechilibrând complet proporțiile naturale ale corpului. Acestă impresie este frecventă în rândul minionelor. Totuși, pentru a o elimina, puteți adăuga o curea în talie, peste sacou, astfel accentuându-vă formele. Atenție însă, cureaua trebuie să fie lată, sau medie, pentru ca efectul vizual să fie unul plăcut.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARIA KRAGMANN (@mariakragmann) on

Iar dacă nu sunteți adepta curelelor, puteți încerca adăugarea unei borsete, ca în imagine:

 

View this post on Instagram

 

? #ginamyway

A post shared by Amanda Marie Nielsen (@amandampn) on

Parte dintr-un set

Seturile ne fac viața mai ușoară. Iar în acest caz, sacoul supradimensionat împreună cu niște pantaloni în aceeași nuanță, poate trece drept elegant, dar și casual, în funcție de top, accesorizare și încălțări.

 

View this post on Instagram

 

Did anyone say biznitch?! ?

A post shared by Olivia Faeh (@oliviafaeh) on