Fashion

Alina Ceușan, apariție wow la cununia religioasă. A schimbat 3 rochii

Verdict.ro
July 7, 2019 13:04 PM

Alina Ceușan s-a căsătorit astăzi cu Raul Tișa, iar vedeta a postat pe contul ei de Instagram mai multe fotografii de la cununia religioasă. Cunoscuta vloggeriță s-a îmbrăcat în alb din cap până în picioare și a purtat o pălărie de efect.

Pe aceeasi temaAlina Ceușan, Digital Diva of the Year, planuri mari pentru viitor: "Vreau să dau un exemplu prin tot ceea ce fac"

„Ai venit în viața mea ca o mașină sport: gălăgioasă și rapidă, dansând pe stradă într-o noapte călduroasă de vară. M-ai învățat ce sunt viața, iubirea, credința, respectul și apoi cum să fur lumina reflectoarelor, cum să deschid o bere cu bricheta, cum să repar bateria mașinii, să îmi plătesc facturile, să mă îndepărtez când trebuie, să îmi asum riscuri, să omor cu bunătate. Acum șapte ani, ai venit în viața mea și n-ai plecat niciodată. Astăzi, este din nou prima zi. Cu dragoste, A” , a postat Alina Ceușan pe contul de Instagram imediat după ce s-a căsătorit civil.

Alina Ceuşan este una dintre cele mai cunoscute bloggeriţe ale momentului. În urmă cu mai mulţi ani şi-a lansat un blog de beauty, iar de atunci se bucură de un real succes în mediul online.

Cum s-a îmbrăcat Alina Ceușan în ziua nunții ei

Ceremonia a avut loc la Castelului Bánffy de la Bonțida, iar mireasa a schimbat trei rochii.

Printre cei prezenţi la nunta Alinei Ceușan cu Raul Tisa s-au numărat: Antonia şi Alex Velea, Laura Giurcanu, Denis Radu, Cătălin Botezatu şi alte vedete. Vloggerița  și-a făcut apariția coborând alături de soțul ei dintr-un balon cu aer cald. Pentru a doua rochie, Alina Ceușan a optat pentru o ținută mulată, asortată cu o pereche de ciocate.

Alina a ales să-și facă singură machiajul, lucru pe care l-a arătat în story-urile de pe Instagram.

Iată fotografiile de la nunta Alinei Ceușan: