Fashion

Cum s-a îmbrăcat Meghan Markle la botezul lui Archie. Nu a ținut cont de tradiții

Verdict.ro
July 7, 2019 11:39 AM

Fiecare membru al familiei regale are stilul său propriu, iar stilul lui Meghan Markle a fost adesea despre a face o afirmație cu ținutele ei. Pentru botezul lui Archie, bebelușul roial, look-ul lui Markle nu a fost diferit: a purtat o rochie albă superbă, cu mânecile lungi, marca dior, și o pălărie asortată, accesorizată cu cercei Cartier.

Pe aceeasi temaCele mai frumoase rochii purtate de Meghan Markle în sarcină

Rochia nu arată prea diferit rochia de culoare crem pe care Kate Middleton a purtat-o botezul primului său născut, dar Markle găsește mereu modalități subtile de a amesteca lucrurile, mai ales în ceea ce privește moda.

Middleton a urmat, în mod tradițional, codul regal tradițional și a optat să poarte designeri britanici pentru toate evenimentele de la nunta cu William din 2011; ea este un fan al lui Alexander McQueen, și a purtat McQueen la botezurile celor trei copii ai săi. Markle, pe de altă parte, amestecă adesea.

Cum s-a îmbrăcat Meghan Markle la botezul lui Archie. Nu a ținut cont de tradiții

În timp ce faimoasa ei rochie de mireasă era creată de un designer britanic, ea este, de asemenea, cunoscută pentru sprijinirea unor case de modă franceză precum Givenchy, cumpărături la magazinele americane accesibile cum ar fi Aritzia și Madewell și, mai ales, – cunoscuți designeri de sex feminin din întreaga lume.

După ce Markle a purtat rochia de maternitate făcută de artistul australian Karen Gee, Markle a apărut la botezul lui Archie într-o rochie albă de tuxedo, proiectată de Grace Wales Bonner, una dintre puținii designeri de sex feminin din Marea Britanie.

Acest lucru ne aduce la Dior, fabrica de modă franceză care a colaborat recent cu Bonner la o colecție de croaziere. Casa a anunțat-o pe Maria Grazia Chiuri, primul director de creatie feminină, în 2016, iar Chiuri a mutat de atunci brandul într-o direcție progresivă, orientată spre feminism – cu puțin ajutor de la Markle, care a sporit desenele lui Chiuri de atunci.

Daniel Martin, make up artist-ul lui Markle, este un ambasador al brandului Dior. „Ea a avut întotdeauna un astfel de sentiment inerent privind stilul ei”, a spus Martin pentru Gayle King pentru CBS. „Tot ceea ce poartă, alege singură.”

Rochia ei este o declarație pentru unul dintre designerii săi favoriți și, fără îndoială, Markle încă onorează tradiția botezurilor regale din trecut.