News

Cum s-a îndrăgostit Alina Pușcaș de soțul ei

iulia.statie
July 23, 2020 12:45 PM

Alina Pușcaș trăiește o poveste de dragoste superbă și se bucură de o familie minunată, dar drumul până aici a fost pavat cu provocări, pe care prezentatoarea TV le-a trecut cu brio.

Pe aceeasi temaAlina Pușcaș, despre un al patrulea copil: „Fizic nu mai am voie”

Cum a fost cerută Alina Pușcaș în căsătorie

Cei doi sunt admirați de mulți datorită relației frumoase pe care o au, dar puțini știu care este secretul lor, dar și cum a fost cerută vedeta în căsătorie, momentul fiind unul extrem de emoționant.

„Cred că era a doua sau a treia oară când Mihai mă cerea de soție. Cred că îi plăcea foarte mult emoția momentului. Dacă vorbim despre cererea de la botezul Melissei, practic a fost o cerere făcută de preot pentru că, ajunşi în fața altarului, eu fiind pregătită de ceremonia botezului, m-am trezit cu un mic buchet de flori în mână, ‘pasat’ de către naşa noastră. Nu înțeleg cum de nu mi-am pus în acea secundă întrebarea ‘ce treabă are buchetul cu botezul?’ sau, în acel moment fiind vorba despre primul botez de fetiță, poate am crezut că aşa e normal, ca mama să țină şi flori în mână, iar naşul/naşa lumânarea.”, a declarat Alina Pușcaș în exclusivitate pentru revista Viva!

„Nu ştiu, sincer, care a fost gândul meu în acele câteva secunde până să înceapă preotul să vorbească, cert e că vorbele lui au fost: ‘Ne-am adunat azi aici pentru ceremonia cununiei şi cea a botezului’… şi de aici s-a rupt puțin filmul (râde). Tocmai mă pregăteam să-l corectez pe preot, când, uitându-mă în dreapta, la Mihai, l-am văzut zâmbind, naşa în stânga râzând, chiar în spatele meu, o prietenă cu un alt buchețel, pe post de domnişoară de onoare… şi atunci am înțeles. Îți poți închipui că lacrimile au început să curgă în neştire şi l-am întrebat pe preot: ‘Pe bune???’, pentru că Mihai nu îmi spunea nimic, doar zâmbea în continuare complice. Aşadar, a fost o cerere-complot între Mihai, naşi şi preot. Tare emoționant şi neaşteptat a fost!”, a spus ea.

Alina Pușcaș, despre secretul relației sale

Cei doi se bucură de trei micuți, iar prezentatoarea recunoaște că apariția lor i-a apropiat și mai tare: „Au apărut  destul de repede în viața noastră de cuplu, ce-i drept. Ne-au unit şi ne-au completat. Copiii erau exact ceea ce ne lipsea pentru a ne da un sens clar în viață. Copiii sunt împlinirea totală de cuplu și cred că, dincolo de asta, ne-au schimbat pe noi ca oameni, separat de ceea ce înseamnă viața de cuplu.”

Cât despre cum a cucerit-o soțul ei, aceasta recunoaște că a fost dragoste la prima vedere, fiind fascinată de partenerul său încă de la prima întâlnire.

„DA! Un ‘da’ clar şi răspicat! Este omul care mă provoacă şi mă stimulează din toate punctele de vedere, omul care mi-a stârnit interesul, admirația şi sentimentele de la prima întâlnire. Încă de la prima întâlnire m-a fascinat cu subiectele de discuție despre pictură, muzică, artă, fizică, planete.”, a declarat aceasta pentru publicația menționată mai sus.

„Noi plimbându-ne prin parc, îmi spunea multe lucruri ştiințifice ce păreau atât de precise, încât nu exista îndoială că erau 100% reale. Poate nu înțelegeam mai nimic, dar eram mai mult decât impresionată de cunoştințele lui. Bifam pe lista de calități (în gând): deştept, educat, învățat, pasionat, spirit tânăr, înnebunit după călătorii, vise de familist, ochi albaştri. Ce să mai spun? Mă ‘împachetase’.”, a adăugat vedeta.