Cum s-a îndrăgostit Prințul Harry de Meghan Markle! Acesta era pregătit să facă orice pentru aleasa lui

iulia.statie
April 8, 2021 10:40 AM

După ce interviul cu Oprah Winfrey a fost lansat, este normal ca fanii să își dorească să știe cât mai multe detalii despre cuplul format dintre Meghan Markle și Prințul Harry. Puțini admiratori știu cum s-au îndrăgostit aceștia, dar totul a fost expus într-o carte lansată anul trecut.

Pe aceeasi temaCând s-au logodit Meghan Markle și Prințul Harry! Adevărul este altul față de cel pe care îl știau fanii

Cum s-au îndrăgostit Meghan Markle și Prințul Harry

Doar dacă nu îți dorești să aflii câte ceva despre dramele ce îi înconjoară, cartea publicată anul trecut de către Omid Scobie și Carolyn Durand dezvăluie și anumite aspecte ce au legătură cu povestea lor de dragoste. Dintr-un extras din ‚Finding Freedom’ publicat în Sunday Times aflăm cum a fost prima lor întâlnire la Soho House. Cei doi au petrecut ore în șir împreună și și-au dorit din ce în ce mai mult.

„La finalul întâlnirii, ce a durat aproape trei ore, Harry și Meghan au mers pe drumuri separate. Deși exista o atracție între ei, nu a existat un sărut la final, nu au existat așteptări, doar o mică speranță că se întâmpla ceva între ei și își doreau să se întâlnească cât mai repede.”, au scris autorii Omid Scobie și Carolyn Durand.

Următoarea seară, aceștia au luat cina împreună, iar apoi, la doar o zi distanță, Meghan l-a vizitat pe Harry la Palatul Kensington. „Când Harry a deschis ușa, se afla într-un hol mic, cu o mulțime de paltoane atârnate în cuier, iar cizmele lui erau lângă ușă, la fel ca în orice casă obișnuită.”, au scris autorii.

„Meghan avea destulă experiență privind întâlnirile încât să recunoască un bărbat ce încerca să o cucerească, dar Harry, evident, nu a fost așa. El nu avea filtre. Deși era clar că voia să o impresioneze cu detaliile despre munca sa, a vorbit fără a gândi prea mult la ce spune, iar niciodată nu a menționat nimic despre faptul că este Prinț.”, au continuat aceștia.

Prințul Harry era gata să renunțe la tot pentru Meghan Markle

La șase săptămâni după această întâlnire și după ce ei formau un cuplu, aceștia au plecat împreună în Botswana, ceea ce a dus la prima declarație de dragoste: „După trei luni de relație, un apropiat al lui Meghan a spus că deja își spuneau că se iubesc. Harry a spus primul, dar Meghan i-a răspuns imediat: ‚Și eu te iubesc.’ De atunci nu a durat mult până au început să discute despre viitorul lor.”

Din păcate, toți știm că Meghan a îndurat multe din partea prietenilor și a familiei Prințului, iar autorii cărții dezvăluie că Harry a început să uite de anumiți oameni din viața sa pentru a își proteja relația.

„Când a început să se vadă cu ea, Harry, la cel mai mic semn de prejudecată, a renunțat la oameni din cercul lui. Când unii începeau să îi pună relația sub semnul întrebării, sau să se întrebe dacă este potrivită pentru el, acesta întreba: ‚Este vorba despre rasă? Despre snobism?’”, au scris autorii.

„Un vechi prieten de-al lui Harry a petrecut o zi întreagă vorbind despre Meghan, despre trecutul ei de la Hollywood. Totul a ajuns la Harry, iar Prințul a uitat de el. Dacă era pregătit să se confrunte cu apropiații lui, când a venit vorba de media, Harry era pregătit pentru război.”, au zis aceștia.