News

Așa a început totul! Cum s-au cunoscut Adi Sînă și Anca Serea: „Mi-a spus că vrea să aibă şi el o familie frumoasă la un moment dat”

Verdict.ro
February 15, 2019 10:29 AM

Adi Sînă și Anca Serea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc. Cei doi cresc împreună cinci copii și au o căsnicie la care mulți doar visează. Puțini sunt, însă, cei care știu cum a început povestea lor de dragoste.

Așa a început totul! Cum s-au cunoscut Adi Sînă și Anca Serea: „Mi-a spus că vrea să aibă şi el o familie frumoasă la un moment dat”

Totul a început pe vremea când Anca era reporter. „Eu am fost reporter la o televiziune muzicală şi i-am luat un interviu. Eram însărcinată cu Sara şi mi-a spus că vrea să aibă şi el o familie frumoasă la un moment dat. Apoi ne-am luat la revedere civilizat.”

Citește și: Anca Serea poartă pe deget un inel vechi de 200 de ani! Cine i l-a oferit

„Altă dată, am fost într-un bar cu nişte prietene şi el m-a salutat, eu i-am spus bună, firesc. El a venit atunci să vorbească cu mine, iar eu i-am zis: Bine, pa. Mi-am văzut de seara mea şi la finalul serii m-a întrebat dacă vreau să-i dau numărul. Apoi, dimineaţa m-a sunat”, a spus Anca Serea la „Răi Da Buni”, potrivit Libertatea.

Anca Serea a început anul 2019 cu o vacanță în Austria. Împreună cu soțul ei și 4 dintre cei 5 copii, fosta prezentatoare TV s-a relaxat timp de 4 zile la Viena. Apoi, aceștia au petreacut la munte alte 10 zile.

Citește și: Ce frumoasă este fiica cea mică a Ancăi Serea și a lui Adi Sînă