News

Cum s-au cunoscut Priyanka Chopra și Nick Jonas. Vedeta a fost foarte impresionată de cel ce urma să îi devină soț

Verdict.ro
June 28, 2021 23:22 PM

Priyanka Chopra a dezvăluit cum și-a întâlnit soțul, pe Nick Jonas. Aceștia s-au cunoscut acum aproximativ cinci ani, iar vedeta a fost foarte impresionată de cel ce urma să îi devină soț.

Pe aceeasi temaCupluri de celebrități cu diferențe mari de vârstă

 Priyanka Chopra, despre relația cu Nick Jonas

Aceștia au vorbit pentru prima oară pe Twitter, iar apoi s-au întâlnit în persoană la un eveniment în  2017, iar Priyanka a povestit că Nick Jonas era extrem de îndrăzneț, chiar dacă se cunoșteau de foarte puțin timp: „Am fost șocată de îndrăzneala lui. M-a ținut de mână, m-a întors. Mă întrebam ce se întâmplă. Era îndrăzneț, încrezător, sigur pe sine.”, a spus actrița în exclusivitate pentru publicația People.

„Acesta a fost cel mai atrăgător lucru la Nick și încă este pentru mine. Am fost foarte captivată. Îmi place să dețin controlul, dar este singurul lângă care nu simt că ar trebui să fac acest lucru. Mă simt protejată, calmă.”, a continuat aceasta.

De asemenea, Priyanka a povestit că ea și Nick au o relație foarte sănătoasă: „Ne-am construit reciproc. Nu ne tragem în jos, nu există negativism sau dramă. Putem purta conversații reale. Este cel mai sexy lucru din relația noastră, să putem purta conversații și să ne bucurăm de ele.”

Priyanka Chopra și Nick Jonas au aniversat doi ani de la nuntă, iar în ultimul timp au petrecut foarte mult timp împreună pentru că au stat izolați, așa că toată lumea se întreabă dacă aceștia își doresc un bebeluș în viitorul apropiat.

Priyanka Chopra își dorește să devină mămică?

Fratele lui Nick, Joe Jonas, a devenit tătic pentru prima oară anul trecut după ce partenera lui, Sophie Turner, a adus pe lume o minunată fetiță. De asemenea, Kevin Jonas se bucură de două micuțe, așa că în jurul cuplului extrem de admirat sunt foarte mulți copilași.

Ce a spus Priyanka Chopra despre subiect? „Chiar acum o să vină ceilalți copii ai mei, cartea, filmele și emisiunea TV. Mi-a luat 10 ani ca să am un loc de muncă pe care mi-l doream. Mă delectez cu munca mea uimitoare. Aceasta este prioritatea mea pe moment.”, a zis ea. La un an după întâlnirea din 2017 aceștia începeau o relație, iar cântărețul a cerut-o în căsătorie pe vedetă în iulie 2018, ceremonia având loc în decembrie.