News

Cum s-au cunoscut Răzvan Fodor și soția sa? „Nu s-a întâmplat nimic, nici un sărut, nici un ținut de mână”

adelina.duinea
February 12, 2019 15:36 PM

Acum, Răzvan și Irina Fodor formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc. Spontani, haioși și mereu cu zâmbetul pe buze, Răzvan și Irina sunt un cuplu de mulți invidiat. Puțini știu însă cum s-au cunoscut Răzvan Fodor și soția sa.

Cum s-au cunoscut Răzvan Fodor și soția sa? „Nu s-a întâmplat nimic, nici un sărut, nici un ținut de mână”

Soția lui Răzvan Fodor a fost supusă unui test inedit la prima lor întâlnire. Cuplul s-a cunoscut la o petrecere. S-au căsătorit în anul 2010 și au împreună o fetiță, Diana.

Într-o postare mai veche de pe blogul său, Răzvan povestea despre prima lor întâlnire. „Nu s-a întâmplat nimic, nici un sărut, nici un ținut de mână, doar o invitație nevinovată la un botez al copilului unui prieten și un prim test, să spunem așa .. I s–a tras scaunul de sub fund. Da! Exact de sub fund!

Nu doar ei, ci tuturor femeilor și soțiilor din gașcă care au venit foarte simandicos aranjate la un asemenea eveniment. (Fraților, era doar un botez! Hai să ne relaxăm și să ne simțim bine, zic). A râs cu hohot (…) Plăcut surprins, mirat și contrariat, am trecut peste primul hop…”, povestea Răzvan Fodor.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Carmen si Klaus Iohannis, subiect de carte

„I-am propus o vacanță în India. Am avertizat-o că nu e chiar cea mai exotică destinație de pe pământ. Eu în capul meu eram ferm convins că nu poți să impresionezi astfel o fetiță de 19 ani. Am zis că dacă tot mi se pare că e ce trebuie, hai să o testăm până la capăt. A dormit în bungalouri de 3$/noapte fără să crâcnească.

A mers zeci de kilometri pe jos pe zi și împreună am schimbat câteva trenuri și mijloace de transport, avioane și alte cămile… Ar fi putut, ca o domnișoară ce era, să se urce în primul avion și să se întoarcă acasă, în civilizație. Nu a făcut-o, a rămas lângă mine…de tot!

Așa am trecut de hopul cu numărul doi. Ne-am întors în România și am și mutat-o acasă la mine, unde am continuat să fiu eu, iar ea a continuat să fie ea…A fost un început frumos, fără jocuri, fără prefăcătorii, fără să mă dau mai lord, mai golan, mai tare, mai mare, mai rotund…”, mai spunea el, potrivit Perfecte.ro, citat de Libertatea.

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Cezar Ouatu! Andreea este make-up artist