Cum s-au îmbrăcat Carmen Iohannis și Brigitte Macron la întâlnirea de la Cotroceni! Iată verdictul stilistului nostru!

Ovidiu Buta

Ovidiu Buta

Stilist

August 24, 2017
August 24, 2017

Vizita președintelui Franței în România este, cu siguranță, evenimentul care marchează această zi. Iar prezența primei doamnei, Brigitte Macron, nu poate fi trecută în umbră.

Cu un stil deja pantentat, aceasta nu s-a dezmințit de la outfiturile care îi descriu deja personalitatea stilistică. Carmen Iohannis, Prima Doamnă a României, a mizat pe un outfit care a atras de asemenea atenția. Iată ce spune stilistul Verdict, Ovidiu Buta, despre aparițiile celor două Prime Doamne.

Carmen Iohannis vs Brigitte Macron: Duelul Fustelor

În mod sigur inspirată din pozele doamnei Macron, doamna Iohannis, fericită că a găsit într-un final pe cineva pe scena politică să îi împărtășească pasiunea pentru anumite lungimi incerte și dubioase, a decis să arate întregii adunări că și ea poate fi o doamnă Macron de România, alegând total anapoda ținuta pe care a decis să o poarte la eveniment.

Să fim înțeleși! Lungimea pe care doamna Iohannis o poartă (care se oprește de-asupra genunchilor) pe mine nu m-a deranjat niciodată. Chiar dacă aceasta nu este recomandată din cauza faptului că îngroașă vizual. În schimb, nu pot să nu fiu șocat de imaginea de școlăriță pe  care o abordează cu o nonșalanță deloc franțuzească. Ea ar fi trebuit să înțeleagă următoarele lucruri:

Poți fi elegant și purtând această lungime. Vezi cum procedează doamna Macron!

Poți fi elegant purtând culoarea! potrivită. Vezi alegerea doamnei Macron!

Poți să arăți senzațional indiferent de vârstă! Vezi cazul doamnei Macron!

Iar dacă pe viitor vrem să continuăm în stilul doamnei Macron, ar fi interesant dacă am înțelege că nu lungimea ținutelor doamnei Macron contează, ci abilitatea cu care reușeșe să își împace obsesia pentru această lungime cu cerințele scrise sau nescrise ale unui protocol diplomat.

Da, lumgimea fustelor este aproximativ egală, dar putem totuși înțelege și aici că 2 centimetri contează!

Sursă foto:   observator.tv

 


Share