Fashion

Cum s-au îmbrăcat celebritățile la premiile Grammy

iulia.statie
March 15, 2021 11:16 AM

După ce ne-am petrecut ultimele săptămâni urmărind Globurile de Aur și Critics Choice Awards, iată că strălucirea nu se termină atunci când vine vorba despre sezonul evenimentelor. Ținând cont că ne-am petrecut o mare parte din timp în casă, purtând haine confortabile, fotografiile de pe covorul roșu sunt extrem de bine primite acum.

Pe aceeasi temaAlicia Keys, gazda premiilor Grammy 2020, a apărut nemachiată pe scenă

Nici vedetele nu au stat pe gânduri și și-au îmbrăcat unele dintre cele mai pline de glamour piese. Cum toți am fost lipsiți de evenimente, iar celebritățile au fost nevoite să urmărească de acasă fiecare ceremonie, îmbrăcând totuși, piese elegante, aceste poze vin ca o gură de aer proaspăt, amintindu-ne puțin de normalitatea pe care o cunoșteam cândva. Iată ce au purtat starurile:

Dua Lipa

Poate că Dua Lipa a avut cea mai bună ținută de la acest eveniment, oprindu-se la stilul ei de future nostalgia. Aceasta ne amintește ținutele pe care le abordau Mariah Carey și Cher în trecut, dar nu este prima oară când artista poartă Versace la o astfel de ceremonie. Se pare că aceste creații senzuale, glittery, cu decupaje fanteziste, i se potrivesc mânușă.

Taylor Swift

Taylor Swift a luat o pauză de la stilul pe care l-a abordat în ultima perioadă, ce conține foarte multe rochii albe diafane, îmbrăcând o piesă înflorată de la Oscar de la Renta. Rochia o cunoaștem, am văzut-o chiar în prezentarea casei de modă, ne place alegerea vedetei privind încălțămintea și machiajul, dar am fi simțit nevoia de mai mult pentru o ținută demnă de covorul roșu.

Noah Cyrus

Poate că Noah Cyrus a decis să exprime ce am trăit anul trecut. Creația Schiaparelli Haute Couture ne amintește de câteva colecții mai vechi semnate Viktor & Rolf, la care ne-am gândit toată pandemia. Ne place, totuși, croiala rochiei, ce dezvăluie un decolteu amplu, dar și alegerea vedetei atunci când vine vorba de look-ul de beauty.

Urmărește galeria foto pentru mai multe ținute!