Fashion

Cum s-au îmbrăcat modelele de peste ocean în primul weekend Coachella

ioana pana
April 14, 2019 13:55 PM

Aflat la cea de-a 20-a ediție, festivalul Coachella este cel ce dictează an de an noile tendințe în materie de festival looks. Și dacă în urmă cu ceva timp coronițele de flori, botinele și pălăriile cu bor lat erau ca o uniformă pentru toate pasionatele de modă la Coachella, acum outfiturile celebrităților au fost duse la un alt nivel, acest festival devenind prilejul perfect pentru a-ți demonstra creativitatea. Și cum sezonul festivalurilor se apropie cu pași repezi și pentru noi, în România, să aruncăm o privire la cum s-au îmbrăcat modelele de peste ocean în primul weekend Coachella!

Cum s-au îmbrăcat modelele de peste ocean în primul weekend Coachella

Wolfie Cindy

Wolfie îmbrățișează trendul hainelor croștetate, purtând un compleu din macramé. Ea a ales să își asorteze până și părul la ținută, astfel încât poartă o perucă roz pal.

Kelsey Calemine

Kelsey, sau mai repede cunoscută după username-ul de pe Instagram @fatherkels, nu pare că și-a dat prea mult silința. Cu o rochie bodycon asimetrică și niște bocanci foarte masivi, Kels arată mai repede a păpușă Bratz, să nu mai vorbim de extensiile de păr albastre.

Gigi Hadid

Un festival look ca la carte: supraaccesorizat, colorat și plin de diferite imprimeuri. Gigi ne sugerează că este o fană înfocată a trendului scoicilor în bijuterii, care se integrează perfect ținutei ei.

back! ??? day one

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Lexi Wood

Lexi nu pare chiar adepta unor outfituri de festival clasice, drept urmare ea poartă o rochie roșie bodycon, fără bretele, din latex. Și i se potrivește foarte bine. A accesorizat-o cu o pălărie de pescar neagră, tot din latex și niște ciocate.

day two ❤ @tigermist

A post shared by LEXI WOOD (@lexiwood) on

Elsa Hosk

Modelul propune un look simplu și feminin, care i se potrivește mănușă. Rochiile în genul acesteia sunt foarte populare în moda momentului, iar încălțările sunt o alegere foarte curajoasă, chiar potrivită unui festival în deșert.

Just watched @sza she was? @revolve #revolvefestival

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Sofia Jamora

Despre Sophia putem spune doar că a reușit să înglobeze două dintre cele mai mari trenduri din moda momentului într-o singură ținută: logomania și verdele neon. Așadar, rezultatul nu poate fi unul negativ.

first ?

A post shared by Sofia Jamora (@sofiajamora) on