Fashion

Cum s-au îmbrăcat vedetele la petrecerea aniversară Viva 20 de ani!

Verdict.ro
May 23, 2019 16:02 PM

Miercuri seară, 22 mai, a avut loc unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului în plan autohton, petrecerea aniversară a revistei Viva. Publicația a sărbătorit 20 de ani și cu această ocazie, vedetele de la noi și-au dat întâlnire la party-ul anual.

De această dată, dress code-ul evenimentului a fost ”Precious”, suficient de amplu și cuprinzător astfel încât vedetele să își testeze imaginația. Unele au reușit ținute admirabil de actuale și potrivite contextului, altele au ridicat conceptul de ”too much” la un nou nivel și altele au dezamăgit teribil.

Urmărește alături de noi cum s-au îmbrăcat vedetele și ce verdict primesc!

Cum s-au îmbrăcat vedetele la petrecerea aniversară Viva 20 de ani!

Alina Eremia

Alina Eremia ne dă ceea ce s-ar numi Chloe Sevigny vibes, ”the IT girl” a anilor 90. De altfel, ținuta Alinei împrumută din stilul acestei decade (sandalele cu barete subțiri și toc evazat, ciorapii ¾, în stilul Prada).

Toate piesele atrag atenția, însă se îmbină armonios. de la încălțămintea strălucitoare până la sacoul ce dă iluzia optică a unui corset. Alina primește ok-ul verdict!

Maria Marinescu

Maria rămâne și ea tributară stilului vestimentar care a consacrat-o în ultimii ani. De această dată, ea poartă indubitabil o rochie frumoasă, dar poartă o rochie de zi, la un eveniment de seară.

Logomania Gucci (vizibilă în zona centurii purtate în talie) la rândul ei poate fi abordată exclusiv în ținutele de zi. Sandalele sunt și ele foarte frumoase, dar ar fi cerut o rochie din matase. Apreciem aerul relaxat al coafurii!

Iulia Albu

Iulia Albu a pierdut invitația de la MET și a ajuns la petrecerea aniversară Viva, unde și-a făcut apariția într-o ținută ce ar putea trece cu ușurință drept ”Gucci de Vaslui”.

Iulia Albu se încăpățânează să șocheze cu alăturările nonconformiste de piese, însă pentru această apariție, Alessandro Michele de Vaslui ar trebui să schimbe urgent cizmele! Măcar!

Gina Chirilă

In cazul Ginei Chirilă, intenția a fost bună, dar croită prost. Gina are un fizic ireproșabil, însă aici bustul arată gigantic și nu într-un sens bun. Cordonul pare pus cu mâna; Oops, de fapt chiar e pus cu mâna, și la propriu și la figurat!

Accesorizarea cu eșarfa este interesantă, însă cine poartă eșarfă seara ar trebui să știe că nu trebuie să poarte o altfel de poșetă.  Ne-a dat peste cap Pinterestul!

Andreea Esca

Rău, foarte rău! Bună seara, Romania! Bună seara, București! Andreea Esca 2010! Ințelegem că prezentatoarea TV preferă un anumit tip de rochie, pe care o poartă sub diferite formule în mai toate aparițiile sale.

Ințelegem și că Andreea și-a creat o marcă personală din stilul său, de la look până la vestimentație. Cu toate acestea, apariția  de seara trecută face parte din moda de acum 10 ani, ce nu a revenit încă în actualitate.

Codrina Apostol

Iar un cordon! Avem o problema cu cordoanele și cu proporțiile în general. Tinuta per total lasă de dorit.

Pe de o parte, lungimea bluzei este greșită în combinație cu acești colanți prețioși, pe de altă parte nici colanții nu sunt cel mai bine aleși. Combinatia ar fi putut fi una de succes dacă paietele din care sunt confecționați ar fi fost de o altă calitate.

Adelina Pestrițu

Apreciem intenția unei rochii prețioase cu deschidere pe picior, dar ce se întâmplă în zona bustului este absolut nereușit.

Căptușeala este prea groasă și se vede inestetic în spatele piciorului; când alegem o rochie desfăcută pe picior, atenție maximă la căptușeală – aceasta trebuie să aibă aceeași cădere, fluiditate și transparență ca cel al materialului rochiei.

In ceea ce privește zona de beauty, machiajul este mult prea auriu pentru o rochie argintie, iar tonurile de auriu de pe obraji sunt exagerat de intense. Nici  agrafele prinse în păr nu au nicio legătură cu profilul rochiei!

Raluka

Iată una dintre ținutele bune de la petrecerea Viva! Raluca are un corp frumos și poate purta scurt! Volumul rochiei arată frumos, însă puteau fi făcute câteva îmbunătățiri.

Trebuia renunțat la corsetăria la vedere, iar tivul căptușelii nu ar fi trebuit să fie vizibil. Un punct în plus pentru coafura bine aleasă!

Alina Tanasă

Tinuta ar fi fost foarte frumoasă fără sacoul pe umeri și fără platforme. Pentru a purta cu succes acele platforme, fusta trebuia să fie mai scurtă, altfel se termină inestetic, sandalele aparând grosolan, din senin. La terminarea fustei aveam nevoie de o gleznă vizibilă.

Apreciem asocierea unei bustiere cu o fustă pentru un eveniment de seară, însă  sacoul nu aduce niciun beneficiu atunci când este purtat pe umeri. Niște umeri frumoși ar fi fost mai plăcuți vizual decât o bucată de material atârnată pe umeri!

Antonia și Alex Velea

Un power couple asumat cu niște haine care li se potrivesc lor, ceea ce e foarte important! Amândoi arată foarte bine, rochia Off White este frumoasă și fresh! Alex ar fi trebuit să renunțe la ochelari!

Ana Pârvulescu

Ana Pârvulescu a avut o apariție inedită la petrecerea Viva! E binevenită o ținută romantică și feminină și apreciem îndeosebi utilizarea bumbacului într-o ținută de seară, amintindu-ne de prezentările Simone Rocha.

Alexandra Stan

Una din cele mai fresh abordări vestimentare ale evenimentului! Alexandra Stan a ales o ținută scurtă, în genul celor pe care le-am văzut recent și la Cannes.

Hibridizarea de la sacou la rochie este o abordare foarte fresh, iar accesorizarea cu floare în loc de poșetă denotă creativitate și în plus, arată foarte frumos.

Iulia Vântur

Iuliei i se potrivesc aproape exclusiv ținutele all glamour! Rochia aleasă îi vine bine, iar culoarea mătasii este una fresh.

Dacă ținuta se află în zona potrivită, machiajul este însă  complet nepotrivit și i-am recomanda să nu îl mai abordeze. Este o femeie frumoasă, care nu are nevoie de o față atât de încărcată.

Lili Sandu și Silviu Tolu

Mirele și mireasa au ajuns! Este exact imaginea pe care am avut-o când i-am zărit pe cei doi. In cazul lui, asocierea de cămașă neagră cu sacoul alb nu e cea mai fericită; putea fi invers, cămașa albă și sacou negru.

Lili Sandu pare a purta o rochie de mireasă Vera Wang de București! Nu recomandam rochiile din tulle alb la evenimente de seară.

Deși  tulle-ul este în trend, la fel cum și volumul este, ținuta ar fi fost reușită dacă  ar fi fost confecționată din tulle simplu, într-o nuanță puternică, în estetica Molly Goddard sau Giambatista Valli! Felicitări mirilor!

Laura Cosoi

Nici tinuta Laurei Cosoi nu a respectat dress code-ul petrecerii Viva! Rău, rău , rău!