News

Cum s-au îndrăgostit Demi Lovato și Max Ehrich pe timp de pandemie

iulia.statie
August 2, 2020 12:42 PM

Logodna dintre Demi Lovato și Max Ehrich după 4 luni de relație poate că i-a șocat pe mulți, dar se pare că între aceștia a fost dragoste la prima vedere.

Pe aceeasi temaDemi Lovato s-a logodit!

Între Demi Lovato și Max Ehrich a fost dragoste la prima vedere

Mai multe surse apropiate de cei doi le-au declarat celor de la People că aceștia au fost serioși cu privire la relația lor încă de când s-au cunoscut. „Din minutul în care s-au văzut, a fost dragoste la prima vedere.”, spune o sursă apropiată de cuplul ce s-a mutat împreună în martie, la doar câteva săptămâni după ce s-au cunoscut.

Când lumea a trebuit să se izoleze, cei doi s-au apropiat și mai mult, ținând cont că au petrecut timpul împreună în casa din Los Angeles: „Au putut să se cunoască foarte bine. Ei au vorbit despre logodnă, dar Max a ținut cererea în căsătorie un secret.”

Ehrich a decis să o ceară pe aleasa lui în căsătorie pe o plajă din Malibu pe 22 iulie, cu un inel superb cu diamant făcut de bijutierul Peter Marco. Demi a făcut frumoasele vești oficiale pe Instagram.

„Nu m-am simțit niciodată atât de iubită de cineva în viața mea (în afară de părinții mei) cu defecte și tot. Nu mă presezi niciodată să fiu altceva în afară de mine însumi. Mă faci să îmi doresc să devin cea mai bună versiune a mea. Sunt onorată să îți accept cererea în căsătorie. Te iubesc mai mult decât aș putea exprima în descriere, dar sunt entuziasmată pentru a începe o familie și o viață cu tine. Te iubesc pentru totdeauna.”, a spus cântăreața.

După ce Demi a spus ‚Da!’, cei doi au mers să sărbătorească. „Demi a avut lacrimi în ochi de câteva ori. Nu putea să se oprească să se uite la inel. Era minunat și mult prea emoționant pentru ea.”, a spus sursa.

Mai mult, de când l-a întâlnit pe Max, sursa explică faptul că aceasta este extrem de fericită: „Max o sprijină privind recuperarea. Familia și prietenii se bucură pentru ea. De când a început relația cu el, este evident că iubește viața. Este un băiat minunat și este frumos să o vedem așa fericită.”

La doar câteva zile după ce a fost cerută în căsătorie, Lovato, ce a stat în spital din cauza unei supradoze, a vorbit despre faptul că și-a găsit în sfârșit pacea: „Pot să spun că am scăpat de demonii mei. Nu este doar pentru faptul că m-am îndrăgostit, dar pentru că, în ultimii doi ani, m-am ocupat mai mult de mine decât am făcut-o toată viața.”