News

Cum s-au îndrăgostit Radu Vâlcan și Adela Popescu

iulia.statie
April 6, 2021 18:03 PM

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, iar cei doi sunt admirați atât pentru familia frumoasă pe care au întemeiat-o, cât și pentru momentele pline de umor expuse pe rețelele de socializare.

Pe aceeasi temaAdela Popescu și Radu Vâlcan, dezvăluiri despre sarcină: "Ne-am dorit foarte mult un al treilea copil"

Radu Vâlcan și Adela Popescu, detalii inedite despre povestea lor de dragoste

Radu Vâlcan și Adela Popescu urmează să devină părinți pentru a treia oară și se bucură din plin de aceste momente. Cei doi se bucură deja de doi băieți, Alexandru și Andrei, iar pe drum se află încă un băiețel, după cum a anunțat chiar vedeta de televiziune în trecut la emisiunea ‚Vorbește lumea’.

Deși povestea lor a început în urmă cu aproximativ 11 ani, nu multă lume știe cum s-au îndrăgostit cei doi. Iată că aceștia au vorbit cu revista Viva! și au decis să facă publice detalii inedite despre cum a fost relația lor la început, dar și despre cum s-a înfiripat povestea de dragoste dintre ei.

Cei doi au început să formeze un cuplu în 2010. ”Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii, că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală, că mă revigorez în preajma ei. La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu. Aș putea să zic că a fost cea mai pură, inocentă, plină de profunzime perioadă din viața mea.”, a spus Radu Vâlcan.

Radu Vâlcan și Adela Popescu, dezvăluiri despre începutul relației

Cât despre prima oară când și-a sărutat partenera, Radu Vâlcan a spus: „Aaa, sărutul acela furat pe holurile de la Buftea, când ne-am întâlnit în drum spre repetiții, eram doar noi doi, o mâncam din priviri, înnebuneam când apărea, mă fâstâceam când o vedeam și mă încurcam în replici când ne uitam unul la celălalt? Da, ai dreptate, așa a fost!”

De asemenea, Adela Popescu a vorbit și despre faptul că soțul ei era cunoscut ca fiind un adevărat cuceritor înainte de a forma un cuplu cu ea. „Ba da, sigur că m-am gândit la asta, mai ales că fusesem avertizată și era recunoscut pentru asta. Dar l-am perpelit până am fost absolut convinsă că e pe viață.”, a zis vedeta pentru publicația menționată mai sus.