News

Cum s-au înțeles Andra și Cătălin Măruță pe vreme de pandemie! Vedeta a făcut dezvăluiri inedite

iulia.statie
June 1, 2020 14:18 PM

Deși toată lumea a trecut prin foarte multe provocări în această perioadă și mulți au fost nevoiți să se izoleze, Andra a rămas optimistă și a continuat să se bucure de orice clipă, așa cum ne-a obișnuit.

Pe aceeasi temaCatalin Maruta a vorbit despre al treilea copil. Acum totul este clar

Andra, dezvăluiri despre timpul petrecut în familie

Vedeta a petrecut timpul din izolare alături de familie și s-a bucurat de activitățile cu micuții săi, dar și de timpul petrecut alături de soțul său, Cătălin Măruță.

Chiar dacă concertele și toate proiectele sale profesionale au fost amânate sau anulate, vedeta a profitat de timpul liber și a rămas alături de familie, simțindu-se ca într-o vacanță, încercând să vadă partea plină a paharului.

„A fost distractiv, nu mă pot plânge deloc, a fost foarte plăcut să petrecem atât de mult timp împreună. Weekend-urile au fost pline de aventuri, ca să zic așa, adică ne-am transformat casa într-un loc de joacă. Am gătit împreună, ne-am uitat la filme, am făcut ordine împreună. Nu ne-am mai uitat la ceas atât de des, iar asta a fost foarte plăcut.”, a povestit cântăreața pentru publicația Libertatea.

„Este cu siguranță cel mai frumos lucru care a ieșit din această perioadă foarte grea pentru noi toți. Am și filmat, am făcut un episod de vlog în mașină… deși eram în parcare. Eva și David sunt foarte dezinvolți în fața camerelor, fac parte dintr-o generație uimitoare, sunt mult mai siguri pe ei decât eram noi la vârsta lor și cred că și mult mai creativi.”, a zis Andra.

Deși sunt de 13 ani împreună, pe Andra și pe Cătălin Măruță i-a unit și mai tare această perioadă. Cei doi formează un cuplu superb, puternic și sunt extrem de admirați în showbiz-ul românesc.

„Ne-am adus aminte de primii noștri ani împreună, când locuiam într-un apartament cu două camere și zilele începeau lent, ne lăsam greu convinși să ne dăm jos din pat sâmbetele și duminicile. A fost acum o vacanță, pentru că eu nu am mai avut concerte în weekend, iar el nu a mai prezentat evenimente.”, a povestit Andra.

„Sigur, a fost versiunea în patru persoane, nu două, dar tot vacanță mi s-a părut. Cătălin nu s-a schimbat mult de atunci, poate, aș zice că a devenit mai răbdător, mai atent la cei din jur. Copiii ne fac să creștem odată cu ei.”, a zis vedeta pentru publicația menționată mai sus.