Living

Cum să arăți bine în pozele pozele de nuntă! Trucuri pentru a arăta impecabil

nicoleta.ispasescu
June 28, 2018 12:50 PM

A fi mireasă înseamnă, într-o oarecare măsură, să fii faimoasă pentru o zi: machiaj intens, coafură sofisticată, o rochie frumoasă și…„paparazzi”. Adică, fotograful de nuntă.

A fi fotografiată toată noaptea poate fi descurajant. Dar, a avea poze de nuntă superbe, care să reziste timpului este lucrul care ar trebuie să vă entuziasmeze măcar puțin.

Potrivit makeup-artistului Charlotte Tilbury (care a pregătit-o atat pe Kate Moss, cât și pe Amal Clooney pentru ziua cea mare) și a fotografului Hannah Thomson din New York, există o mulțime de trucuri inteligente pentru a vă asigura că puteți arăta foarte bine din absolut orice unghi veți fi fotografiată.

Când vine vorba de machiaj, „keep it simple”

„Nu vrei să arăți prea diferit în ziua nunții tale”, spune Tilbury, care adaugă că cel mai bun machiaj de mireasă este despre a fi „cea mai bună versiune a ta”.

Cu alte cuvinte, dacă în mod obișnuit porți machiaj natural, probabil că nu este acum momentul să experimenteze un contouring puternic și un ruj închis. Cu siguranță vrei ca atunci când te uiți la pozele de la nuntă să te recunoști în ele.

Nunta este momentul perfect să încerci un „machiaj soft de felină”, pentru un look ultra-feminin.

Gândește-te la fotograf ca la un prieten vechi

Vorbind de imaginile perfecte, un lucru esențial este acela de a-ți cunoaște fotograful înainte de ziua cea mare. Dacă îți este complet străin, ei bine, vei ajunge să ai fotografii rigide.

„Este foarte important ca mirele și mireasa să fie confortabili”, spune Thomson, căruia îi place să întâlnească cuplul în prealabil pentru a-i cunoaște cât mai mult posibil.