Beauty

Cum să controlezi greutatea în timpul sarcinii. Sfaturi de la Carmen Brumă

nicoleta.ispasescu
November 12, 2018 11:01 AM

După celebrul program de slăbit pentru mirese, lansat de Carmen Brumă în această primăvară, vedeta are de data aceasta un plan alimentar pentru femeile însărcinate, care va fi disponibil tot online.

Este vorba despre câteva sfaturi adunate de Brumă şi testate în timpul sarcinii, prin care gravidele vor putea să-şi ţină sub control greutatea.

Carmen Brumă va lansa vineri (16 noiembrie) în deschiderea Târgului de nunți Ghidul Miresei, de la Romexpo, un program online de 9 luni pentru controlul greutății în sarcină.

Cum să controlezi greutatea în timpul sarcinii. Sfaturi de la Carmen Brumă

Pentru multe femei experiența sarcinii înseamnă și un număr foarte mare de kilograme în plus, ceea ce pune în pericol sănătatea, dezvoltarea normală  a copilului și se transformă într-un motiv de depresie după naștere.

Carmen Brumă este de părere că “a mânca pentru doi” este o expresie greșit înțeleasă și se referă la responsabilitate și nu la cantitate. Cheia este dieta echilibrată din perioada sarcinii care să asigure toți nutrienții necesari evoluției sarcinii și o acumulare ideală de kilograme, între 10 și 15.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

„Secretul” e sa mananci cat si ce trebuie pe parcursul celor 9 luni de sarcina! Detalii in curand ?! #newproject #comingsoon #mypregnancy #staymotivated #balance

O postare distribuită de Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial) pe

Carmen Brumă, program online pentru gravide

“Miresele au fost foarte receptive programului meu. Am văzut multe dintre ele însărcinate, altele care după nuntă își doresc un copil, astfel că m-am gândit că un program online le va ajuta. «Jurnal de gravidă – Cum să-ți controlezi greutatea și să ai un copil sănătos» este un ghid practic cu sfaturi utile pentru femeile însărcinate sau cele care intenționează să aibă un copil. Este experiența mea de femeie care a rămas însărcinată la 37 de ani, a reușit să acumuleze doar 10 kg în sarcină, a născut natural un copil sănătos și a revenit la formele inițiale în doar 10 săptămâni după naștere”.

Programul cuprinde toate informațiile care m-au ajutat în perioada sarcinii, meniul complet pe parcursul celor 9 luni de zile, adică peste 300 de zile de reţete diferite, sfaturi despre revenirea în formă după naștere, o serie de rețete de mâncăruri ideale pentru femeile însărcinate care vor să-și controleze greutatea și să aibă o sarcină ușoară, dar și povestea sarcinii mele și a nașterii scrise în timp real cu trăirile și emoțiile de atunci”, a mărturisit Carmen Brumă.

Sursă: click.ro