Beauty

Cum să îți ondulezi corect părul! Pașii pe care trebuie să îi urmezi

andreea voicu
September 20, 2018 16:24 PM

Ondulatorul și placa de păr nu lipsesc din sertarul unei femei care dorește să arate impecabil de fiecare dată. Însă, dacă nu știi cum să le folosești corect, riști să îți deteriorezi părul. Iată câteva greșeli pe care le faci atunci când folosești ondulatorul.

Pe aceeasi tema15 de piese vestimentare pe care trebuie să le cumperi luna asta

Ondulezi șuvițe de păr prea groase

Dacă ai părul des, este recomandat să împarți podoaba capilară în mai multe șuvițe pe care să le prinzi separat. În acest fel, îți vei putea ondula părul rapid. Începe să ondulezi fiecare șuviță în parte începând cu cele de sus și terminând cu cele de jos și de la spate.

Setezi o temperatură prea mare

Atunci când îți ondulezi părul, trebuie să știi că procesul de ondulare a unei șuvițe trebuie să dureze între 5-10 secunde. Dacă ții părul la o temperatură mai mare, riști să îl arzi. Setează, de la început, o temperatură scăzută, pentru a vedea cum reacționează părul. Nu folosi niciodată o temperatură înaltă de la bun început.

Nu respecți direcția de ondulare

Părul care este pe partea dreaptă a feței trebuie ondulat în partea dreaptă, în timp ce șuvițele din partea stângă a feței trebuie ondulate în partea stângă. Părul trebuie ondulat în exterior, în așa fel încât să nu acopere fața.