Fashion

Cum să porți bandana, accesoriul hot al sezonului

iulia.statie
August 3, 2020 15:26 PM

Bandana este un accesoriu extrem de versatil și se poate găsi într-o multitudine de culori și print-uri. Aceasta poate fi folosită ca un accesoriu pentru păr, poate înlocui o curea sau chiar, dacă stăm să ne gândim la prezent, o mască pentru față.

Pe aceeasi temaBeauty trend: care sunt trend-urile în materie de coafuri în 2020

Bandana, accesoriul hot al sezonului

Deși bandanele erau în majoritatea timpului folosite ca accesorii pentru păr, mai ales când coafura nu stătea așa cum trebuie, cum anii au trecut și inspirația a fost din abundență, mai multe vedete, dar și creatori de modă, și-au dat seama că aceste piese sunt unele ușor de purtat, perfecte pentru vară, chiar și atunci când înlocuiesc un top.

La Brandon Maxwell, pentru un look modern și sofisticat, o bandană a fost folosită pentru a acoperi complet coafura.

Dion Lee a demonstrat că bandanele nu pot fi folosite doar pentru a fi accesorii pentru păr, așa că un model a apărut îmbrăcat într-un top fără mâneci în stil bandană.

Bella Hadid simte mereu trend-urile și adoră inspirația vintage! Modelul s-a inspirat din alegerile vestimentare din trecut ale lui JLO și a ales să poarte o bandană pe post de top.

La Jacquemus a fost prezentată o ținută perfectă pentru vară, dreamy și romantică, iar o bandană a completat perfect outfit-ul.

Dacă ești împătimita festivalurilor, atunci învață de la Gigi Hadid și folosește mereu o bandană pentru a îți completa ținuta boho chic dorită.

La Missoni, bandana a fost folosită pe post de eșarfă, un accesoriu perfect pentru a avea grijă de tine în zilele răcoroase.

Lanvin a mers pe acceași idee ca Brandon Maxwell și a ales să accesorizeze o ținută delicată, în tonuri de roz, cu o bandană ce a acoperit complet coafura.

Elsa Hosk adoră accesoriile pentru păr, dar și orice ținută ce îi oferă acel look de delicatețe și aer vintage, așa că vedeta a decis să propună o rochie cu mâneci bufante, ochelari statement și o eșarfă, outfit-ul amintindu-ne de un film vechi.