Fashion

Cum să porți blazerul vara

iulia.statie
June 15, 2020 19:22 PM

Colorat sau cu un imprimeu subtil, blazerul este un item pentru vară de care nu ar trebui să uite niciun împătimit al modei. Văzut atât la prezentările de modă, cât și pe celebrități sau trendsetteri, blazerul devine un obiect vestimentar de sezon, extrem de îndrăgit.

Pe aceeasi temaColecţia Gucci Resort 2020 şi mesajele transmise de Alessandro Michele

Blazerul, piesa IT a verii

Fiind o piesă consacrată, blazerul poate fi introdus în multe ținute, nu trebuie să ne gândim doar la cele elegante. Mai ales în sezonul călduros, el poate înlocui o jachetă și combinat cu diferite piese casual pentru o ținută chic.

Sara Sampaio

Modelul prezintă câteva look-uri extrem de interesante atunci când nu este prezentă pe podiumuri, iar de data aceasta, ea a oferit ținuta perfectă pentru vară, combinând un blazer cu pantaloni scurți din denim și o cămașă albă.

Heron Preston primăvară/vară 2020

La Heron Preston, un model a fost îmbrăcat într-un set format din pantaloni scurți și blazer, combinat cu un sutien, ținută ce dă senzația de goliciune, fiind extrem de senzuală, dar totuși, elegantă.

Bella Hadid

Și Bella Hadid este fana set-urilor din blazer și o fustă sau pantaloni scurți atunci când vine vorba de o ținută effortless chic. Aceasta a adăugat și un crop top și o pereche de încălțăminte sport pentru a merge în zona casual.

Alexandre Vauthier Haute Couture toamnă/iarnă 2019

Un blazer oversized a fost combinat cu o pereche de pantaloni scurți din același material și același imprimeu pentru prezentarea Alexandre Vauthier.

Sies Marjan primăvară/vară 2020

Ținutele din aceeași nuanță sunt un trend IT, iar la Sies Marjan un model a prezentat o ținută cameleonică, ce poate fi combinată cu mai multe piese pentru orice eveniment.

Karolina Kurkova

Mai este cineva în 2020 care nu are un blazer pe post de rochie? Acest look este extrem de potrivit pentru modele, căci pune în valoare picioarele lungi.

Kylie Jenner

Atunci când vine vorba de trend-uri, nici Kylie Jenner nu se lasă mai prejos. Vedeta a preferat acest blazer pe post de rochie pentru a avea o ținută senzuală, așa cum ne-a obișnuit.

Off-White primăvară/vară 2020

Gigi Hadid a prezentat un sacou oversized cu un print grafic pentru prezentarea de modă a brand-ului Off-White, condus de Vigil Abloh.

Christian Dior Haute Couture primăvară/vară 2019

Glitter? Da! Un blazer incorporat într-o ținută glittery a apărut la prezentarea lui Maria Grazia Chiuri pentru Christian Dior.

Rosie Huntington-Whiteley

Rosie ne-a obișnuit deja cu ținutele sale extraordinare, cu mult rafinament și bun gust, iar de data aceasta s-a îndepărtat de alegerile sale și a ales să poarte un blazer tip rochie pentru o ținută plină de sex-appeal.