Living

Cum să te comporți când ai o întâlnire cu o persoană din mediul online

iulia.statie
September 29, 2019 14:45 PM

Conexiunea pe care o ai cu o persoană din mediul online poate fi intrigantă. Cu cât sentimentele vor crește, o să dorești să duci această legătură romantică de pe internet în viața reală, dorind să testezi dacă ai același interes față de persoana aceea și în realitate.

Pe aceeasi tema6 semne ce arată că nu ești pregătită de o nouă relație

Cum să te comporți când ai o întâlnire cu o persoană din mediul online

De multe ori aceste prime întâlniri pot decurge nesatisfăcător, căci controlul pe care îl ai în mediul online nu există și în realitate. De la limbajul corpului până la tonalitatea vocii, aceste întâlniri pot fi intimidante. Ești gata să parcurgi următorul pas pentru a duce relația mai departe?

Alege un loc public

Aceasta este cea mai importantă regulă privind întâlnirile cu persoane pe care le-ai cunoscut în mediul online. Locurile publice o să îți dea o stare de confort și de siguranță.

Evită cina

Pentru prima întâlnire, cina nu este o alegere bună. Încearcă să alegi parcul pentru o înghețată sau optează pentru un local unde o să puteți bea ceva, aceste locuri dau întâlnirii un aer destul de prietenos și în caz că nu este totul cum te așteptai, poți găsi o cale de scăpare.

Evită discuțiile serioase

Este posibil să nu cunoști persoana intim, dar acest lucru depinde de cât de mult ați discutat înainte să vă vedeți. Încearcă să alegi discuții ușoare potrivite pentru prima întâlnire cum ar fi cunoașterea aspirațiilor, intereselor și hobby-urilor.

Fii tu însuți

Mulți oameni se comportă diferit în mediul online față de cum sunt în realitate. Acest comportament poate să meargă pentru puțin timp, dar dacă decideți să vă cunoașteți, o relație nu va merge. Încearcă să fii tu însuți și online și în realitate.

Recunoaște micile exagerări

Este greu să te abții să nu exagerezi puțin în acest mediu al tuturor posibilităților. Dacă știi că nu ai spus adevărul în legătură cu aspectul tău, este timpul să recunoști acest lucru.

Încearcă să fii deschisă

Există posibilitatea ca tu și partenerul să nu aveți aceeași chimie în realitate, sau să nu împărtășiti interesele sau părerile. Încearcă să dai o șansă întâlnirii și o să înțelegi dacă această legătură merită continuată sau nu.

Nu te grăbi

Poate fi stresant să îți întâlnești partenerul din mediul online în sfârșit în realitate. Nu te grăbi când vine vorba de a te decide de ceea ce simți și ce îți dorești. Poate vrei să vă întâlniți din nou în ziua următoare sau să așteptați un timp. Nu te speria, orice alegere iei este perfectă.

Sursă: Her Beauty