Fashion

Cum să te îmbraci atunci când stai acasă

iulia.statie
March 22, 2020 10:00 AM

Te-ai săturat de obișnuitele pijamale? Există mai multe feluri de a te îmbrăca fără să îți pierzi simțul modei, ținând cont că zilele acestea petrecem timpul în casă. Vloggerițele și influncerii nu vor să renunțe la ținutele lor iubite, așa că ne oferă zi de zi inspirația de care avem nevoie pentru a ne simți bine oricând și oriunde.

Pe aceeasi temaEditorul Vogue, Anna Wintour, a dezvăluit secretele unei ținute perfecte pentru interviu

Deux piece sport

Deja s-a menționat la începutul anului că piesele sport sunt din nou în trend, însă ținând cont de situația curentă, acestea sunt din ce în ce mai adorate. Le poți găsi oriunde, ba chiar suntem sigure că ai un deux piece sport în dulap, confortabil și perfect pentru zilele petrecute acasă.

Rochia furou

Nu te simți bine fiind îmbrăcată în pijamale toată ziua? Există o opțiune senzuală, pe care toată lumea o poate aborda. Mai mult, nici nu trebuie să încerci prea tare. Mizează pe materiale de mătase, ușoare, ce dau impresia de goliciune.

 

View this post on Instagram

 

@becandbridge – slip dress heaven 🐆 #sponsored

A post shared by Monikh Dale (@monikh) on Mar 10, 2020 at 11:06am PDT

Confortabilul pulover

Acesta va fi aliatul tău pentru a te simți bine și atunci când muncești de acasă. Inspirația de astăzi? Franțuzoaica Leia Sfez, ce a incorporat puloverul într-un look casual, perfect pentru zilele răcoroase. Mai mult, acest tip de obiect vestimentar este pentru orice buget.

 

View this post on Instagram

 

Take care of yourself and others ❤️

A post shared by Leia Sfez (@leiasfez) on Mar 17, 2020 at 2:05am PDT

Halatul

Uită de obișnuitul halat pufos de baie și încearcă să te inspiri din alegerea lui Lou Doillon, purtând halate în modele unice, materiale ușoare și imprimeuri inedite.

 

View this post on Instagram

 

Hold your own Ceramic heart by Juli About #sundayrituals @juli_about

A post shared by Lou Doillon ☕ (@loudoillon) on Nov 17, 2019 at 4:33am PST

Lenjerie intimă

Confortabil, dar sexy. Încă de când Katie Holmes a fost văzută purtând un set format din cardigan și sutien, trend-ul a cucerit pentru totdeauna vedetele noastre. Se pare că look-ul ese potrivit și pentru acasă, adăugând un twist extrem de senzual unei ținute basic.

 

View this post on Instagram

 

Okay I’m home and got a bradigan. Ready for 2020

A post shared by Leandra (Medine) Cohen (@leandramcohen) on Dec 24, 2019 at 12:40pm PST