Beauty

Cum să-ți îndepărtezi singură gelul de pe unghii. Simplu, de făcut acasă

alexandra dutu
May 17, 2018 18:36 PM

Unghiile cu gel au intrat rapid în topul preferințelor doamnelor și domnișoarelor, pentru că sunt mai rezistente și mai ușor de întreținut. Însă costurile sunt mai ridicate, așa că am găsit soluția perfectă cu ajutorul căreia poți scăpa de gelul de pe unghii chiar la tine acasă. Simplu și ieftine!

Pe aceeasi temaCele mai frumoase modele de unghii de pe Instagram

Cum să-ți îndepărtezi singură gelul de pe unghii:

Procedeul 1 – umple un bol cu acetonă și acoperă-l cu o folie alimentară. Pune bolul într-unul mai mare, cu apă caldă și lasă-l pentru 3-5 minute, după care scoate-l afară pentru a preveni supraîncălzirea. Unge-ți pielea din jurul unghiilor cu vaselină pentru a o proteja, apoi înmoaie un tampon de bumbac în acetonă, după care pune-l în jurul unei unghii. Apoi, înfășoară unghia în folie de aluminiu și lasă să acționeze timp de 30 de minute, după care îndepărtează folia și tamponul de pe unghie. La finalul procedeului, gelul ar trebui să cadă. Dacă nu ai reușit, reia procedeul, însă de data aceasta lasă acetona să acționeze timp de 10 minute.

Procedeul 2 – așteaptă până când gelul începe să cadă singur de pe unghii și atunci poți începe să-l îndepărtezi complet, reducând astfel deteriorarea suprafeței unghiilor. Introdu un bețișor pentru cuticule sub gel și îndepărtează ușor, până când pelicula de gel este ușor ridicată în jurul marginilor. Prinde marginea gelului cu ajutorul unei pensete și elimină-l.

Mai jos ai un tutorial în care vezi pas cu pas cum poți îndepărta gelul de pe unghii chiar la tine acasă.