News

Cum se apără Regina de orice boală. Monarhul folosește leacurile băbești

iulia.statie
March 26, 2020 16:41 PM

Regina Elisabeta preferă să se protejeze și să nu își pună sistemul imunitar în pericol, iar pentru acest lucru apelează la câteva leacuri băbești, făcute din plante.

Pe aceeasi tema12 ani de când William a absolvit Academia Militară. Ce detaliu au observat oamenii în imaginile de la ceremonie

Cum se apără Regina de orice boală. Monarhul folosește leacurile băbești

Monarhul nu pleacă nicăieră fără câteva flacoane cu arnică, o plantă ce este recomandată pentru tratarea durerilor musculare și de articulații. Această tinctură este folosită atât pentru uz intern, cât și pentru uz extern, fiind bogată în carotenoizi, flavonoide și uleiuri volatile. Regina mai are și o tinctură de nux vomica, fiind un extract din nucă otrăvitoare, folosit pentru combaterea răcelii și afecțiunilor legate de căile respiratorii, refăcând corzile vocale și fiind folosită și pentru combaterea efectelor de fus orar.

Mai mult, Monarhul și-a făcut temele privind leacurile băbești, căci nu se desparte de extractul de sunătoare, ce are proprietăți antiinflamatoare și contribuie la eliminarea toxinelor din organism, dar și de cel de cocculus, ce combate sindromul de oboseală și ajută la concentrare, fiind recomandat ca și calmant.

Ieri, Prințul Charles, fiul Reginei, a fost testat de coronavirus iar rezultatele s-au dovedit a fi pozitive. Acum, mai mult ca niciodată, Monarhul trebuie să se mențină și să țină Familia Regală unită, ținând cont de vremurile ce ne încearcă pe toți.

Ducesa de Cornwall, Camilla, a fost și ea testată, însă rezultatele au ieșit negative. Cei doi s-au refugiat la Balmoral.

„Prințul de Wales a fost testat pozitiv pentru coronavirus. El are simptome însă starea lui de sănătate este bună și va continua să lucreze de acasă ca de obicei. Ducesa de Cornwall a fost și ea testată însă nu suferă de virus.”, au zis oficialii.

„În concordanță cu sfaturile guvernului și ale serviciului medical, Prințul și Ducesa sunt izolați în casa lor din Scoția. Este încă incert de unde a luat virusul Prințul, ținând cont de numărul mare de angajamente publice pe care le-a dus la capăt în ultimele săptămâni.”, au declarat aceștia.